Zapowiada się znakomicie jak prawdziwa uczta...Już na to zbieram kasę. To dopiero może być super zabawa. Zauwżyłem Inżynierów w większej ilości, jakiegoś robaczka (nicienia) w jakimś pojemniku oraz nową wersję odrzuconej w wersji kinowej mutacji Fifilda. Są smaczki, jest zabawa!
To lepiej obejrzyj usuniętą scenę z tą alternatywną wersją. Jest żałosna. To wygląda fajnie tylko na zdjęciach.
Jestem ciekawy jak to zmontują, żeby błędy i niedoskonałości realizacyjne usuniętych i alternatywnych scen nie przeszkadzały w odbiorze. A trailer niezły, zwłaszcza początek, historia którą opowiada Shaw i muzyka ;]
Jakby ktoś był ciekawy o czym opowiada Shaw to załączam tłumaczenie (jest to fragment usuniętej sceny):
"W Afryce pewna kobieta opowiedziała mi, jak powstał świat. Powiedziała: Na początku było Słońce. Ale nie było nikogo, dla kogo mogłoby świecić. Więc Słońce stworzyło Człowieka. A człowiek spojrzał w stronę Słońca i zapytał: Dlaczego zostałem stworzony? A Słońce odpowiedziało, że dlatego, ponieważ czuło się samotne. I odtąd nie było już samotne."