PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=523230}

Prometeusz

Prometheus
2012
6,3 190 tys. ocen
6,3 10 1 189741
5,7 74 krytyków
Prometeusz
powrót do forum filmu Prometeusz

http://www.youtube.com/watch?v=yDxHqQqMex0

użytkownik usunięty
Carlitos

no natura nas stworzyła, a nie jakieś inżyniery Scotta ;)) Każdy jest cząstką wszechświata, ale tylko bogacze uzurpują sobie pełne prawa do jego eksploatacji ;)) Dlatego jestem za posiadaniem broni dla każdego Polaka, inaczej Unia Złodziejska za pośrednictwem rządu i policji stworzą dyktaturę, a następnie dojdzie do wojny domowej, z powodu nierówności i podziałów ;)) Niemieckim okupantom i ich pupilom Ślązakom, powiedzmy odważnie "poszoł won" ;))

ocenił(a) film na 1

Wszyscy Ślązacy to Separatyści. Ale ci z Górnego Śląska tzn woj. opolskie i śląskie. Nie natura tylko Bóg Ojciec Wszechmogący w Trójcy Przenajświętszej. No o eksploatacji Wszechświata chyba jeszcze teraz nie ma mowy, to już raczej Ziemi, ale olbrzymie korporacje to nic złego. Precz z komunizmem i socjalizmem. Tak dla Konserwatywnego Liberalizmu i Globalizacji! Jestem antydemokratką więc jestem przeciwniczką czynnego i biernego prawa wyborczego dla każdego i tym bardziej jestem przeciwniczką swobodnego posiadania broni dla każdego, ale tylko dla wąskiej kasty obywateli.

użytkownik usunięty
TrzyCycki

W latach 20-tych broń była dość powszechna w Polsce, no i demokracja/kapitalizm, prawa wolności były większe w społeczeństwie niż obecnie i państwo rosło w siłę ;)) Nie masz broni to cię okradną lub wykorzystają, nie zdołasz wynegocjować korzystnych warunków handlowo-gospodarczych. Zobacz na słabe państwa są miażdżone, a zobacz na Korea i Chiny obecnie ;)) USA boi się ich !! ;)) Parodią jest jakoby USA miały umieścić tarczę antyrakietową w Polsce, bzdury wierutne, Polska z faktu swego centralnego położenia zawsze pełniła "żywą tarczę" dla zachodu Europy, i nie tylko ;)) USA po 2 wojnie światowej zyskało status mocarstwa "hedonistów materialistycznych", konsumpcjonistów, nie dziwi to biorąc pod uwagę, ogromny rozwój gospodarczy USA w latach 50-tych, co w dużej części było spowodowane udzielanie azylu różnej maści SS i Gestapowcom, którzy wywozili całe wagony bogactw z Europy do USA ;)) Trzeba być nieświadom historii i faktów, żeby ślepo być za globalizacją, zdrajcy znajdą się w każdej partii, ONZ, NATO, Unii Złodziejskiej itp. ;)) Prawda zbyt drogo kosztuje bogatych, dlatego sprzedają tanią propagandę ;))