później sami się wstydzą własnych wypowiedzi ;)), świadczą o tym zmienione avatary. Gdyby zmiana nazwy konta, była szybka i prosta, zmieniliby swe nazwy w sekundzie ;))
I tak będzie bez sensu, cokolwiek powiem, bo będziesz chciał mnie obalić lub zadać kłam, ponieważ twe pytanie jest taktyką zaczepną, po której nastąpi kontratak ;))
Hm, widzę, że poczucie spiskowości świata przerzuciło Ci się już na życie prywatne. Mylisz się, nie zamierzam Cię atakować ani kontratakować.To Ty stosujesz dość nieudolną taktykę konfabulacji, typu "wiem, ale nie powiem" (w światku politycznym mamy specjalistę od tego typu zagrywek). Filmweb to nie szachy ani nawet nie warcaby. FW to często okładanie się bejsbolami, co bywa męczące. Wbrew temu, co piszesz, założenie nowego konta na FW nie wydaje się specjalnie trudne, nie dostrzegam jednak takiej konieczności.
Nie bądź taki wyrywny, nie odpowiedziałem na twoje prowokacyjne pytanie, a jednak kontratakujesz w ostatnim zdaniu, jakbym przyznał, że piję do ciebie ;))
szczerze powiedziawszy już mnie nie interesuje do kogo pijesz, ale Twe posty ostatnimi czasy wyglądają, jakbyś był solidnie napity. Prosit! ;)))