PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=523230}

Prometeusz

Prometheus
2012
6,3 190 tys. ocen
6,3 10 1 189741
5,7 74 krytyków
Prometeusz
powrót do forum filmu Prometeusz

Dzień dobry, forumowicze ;) Wiadomo, że wszyscy czekamy na film, ale przeglądając forum, już jakiś czas temu, zapadło mi w pamięć streszczenie fabuły, opublikowane w bodajże listopadzie zeszłego roku. Chodzi o Vickers, która ma ponoć się przeobrazić w Obcego :o. Czy nikogo nie nurtuje ten zwrot akcji? Przeglądam forum codziennie ;) , i nie widzę odnośników do tego...

tramp85

Kto to Vickers?

cezarywi

Charlize Theron

ocenił(a) film na 9
cezarywi

Meredith Vickers, (Charlize Theron), koordynatorka projektu Prometeusz ;) Gdzieś było streszczone, że jest jakby "uśpiona" z wbudowanym kodem DNA space jockey'ów.. hmm...

tramp85

Vicker's w obcego?ha ha ha

ocenił(a) film na 9
cezarywi

Tak było napisane w streszczeniu fabuły.. Artykuł z zeszłego roku, dla dociekliwych odsyłam do bardziej obcykanych w tym temacie;) Parę osób na pewno pamięta ten wyciek, tyle, że właśnie jak wyszło tak poszło.. I co , po trailerach, nie ma wzmianki, a jest prawdopodobieństwo, że na końcu filmu dostaniemy niezłego podbródkowego ;)

tramp85

aha.....

cezarywi

to zdjęcie zdaje się potwierdzać tę teorię: http://29.media.tumblr.com/tumblr_lyuueorRKM1rnm594o1_500.jpg

Warbeast

To fake. Scena z Alien 1 jak obcy atakuje Dallasa. Wklejona głowa Vickers.

hr_dooku

ha ha ha ! dobra przeróbka!

cezarywi

No pewnie że fake, bo wszystko jest lekko rozmazane oprócz głowy Vickers, ale myślę, że pomysł na nią nie był przypadkowy

ocenił(a) film na 9
Warbeast

Na Lvl 233, wszystko się może zdarzyć...

tramp85

LV-426!

cezarywi

Planeta w Prometeuszu inaczej się nazywa, LV-223.

hr_dooku

a było coś więcej na jej temat?