Prometeusz

Prometheus
2012
6,3 190 tys. ocen
6,3 10 1 190172
5,9 56 krytyków
Prometeusz
powrót do forum filmu Prometeusz

Zastanawiam się, czy te pierwsze oceny na filmweb wystawiają faktycznie ludzie, którzy
widzieli już ten film (za granicą póki co), czy zwykłe trolle.
PS Czy ten film jest w 3D, jak kiedyś zapowiadał Ridley Scott?

ocenił(a) film na 8
szmyrgiel

Byłem na tym w kinie przedwczoraj. Premiera była 3 dni temu. Nie mieszkam w polsce. Tak, film jest w 3D, ale jakby był w 2D to praktycznie nic by nie stracił. Moja ocena to 8/10, film bardzo dobry ale po "Blade Runner" i "Ósmy pasażer Nostromo" spodziewałem sie czegoś genialnego.

ocenił(a) film na 3
szmyrgiel

Oglądałem w UK w dniu premiery. Flim mocno średni. Mnie osobiście zawiódł. Na pewno niektórym przypadnie do gustu, ale klasykiem ten film sie nie stanie..

ocenił(a) film na 6
Seth_22

Zgadzam sie z przedmowca film niestety MOCNO sredni,zawiodlem sie

szmyrgiel

Niby dlaczego film rozczarowuje? Dodam, że nie oczekuję od tego filmu masy akcji z efektami specjalnymi za 300 mln $, ani kamienia milowego w gatunku sf, tylko porządnego, niegłupiego i klimatycznego science- fiction w starym dobrym stylu.

ocenił(a) film na 7
szmyrgiel

ja mysle ze jednak sie nie zawiedziesz.Ale sa gusta i gusciki wiec tak na prawde trudno powiedziec.Wszystko zalezy od oczekiwan.
Ja po wyjsciu z kina mialam tylko jedno slowo w glowie- WOW

ocenił(a) film na 8
szmyrgiel

Wybieram się dzisiaj do kina na to z wielkim zainteresowaniem. Jest to wersja w 3D, dlatego możesz być spokojny :)