Prometeusz

Prometheus
2012
6,3 190 tys. ocen
6,3 10 1 190174
5,9 56 krytyków
Prometeusz
powrót do forum filmu Prometeusz

Spoiler-Bez zbędnych i niważnych aspektów film naprawdę przecietny nic specjalnego nie uważam sie za jakiegoś znawcę gatunku ale no nie wiem ogladam ten gatunek filmu odkąd tylko pamiętam i naprawdę widziałem dużo ale film to naprawdę średniak taki do pifka wieczorem przy kompie to wszytko te wszystkie achy i ochy są bezpodastawne a i uważam że to nawiżanie do obcego lub jak ktoś woli samo wspomnienie o nim miało tylko i wyłącznie na celu skieroanie fanów aliena na ten film to wszystko i dodoanie go na końcu naprawdę popsuło mi wszystko jechanie na sprawdzonych wzorcach TYLE!

raptaile

Jechanie na sprawdzonych wzorcach i film do pifka wieczorem to był Avatar którego oceniasz 9/10.

ocenił(a) film na 5
0wner2

No nie mów że nie wiedziałeś jak się skończy ?! a Avatar ma rzecz której temu zdecydowanie brakuje efekty specjalne które są kosmiczne w porównaniu do tego nie da się dać oceny za grę aktorów fabułę itd.tylko jedna zbiorcza nie tłumaczę się ale to jest "żerowanie" na sprawdzonym przepisie czyli obcym bo wiadomo jaki ta seria ma grono zwolenników więc to tak jak byś zrobił kolejne gwiezdne wojny bo wiedział byś że co tam nie nakręcisz i tak tłumy będą walić....

użytkownik usunięty
raptaile

Jestem fanem OBCEGO ale się z tobą zgadzam NIC SPECJALNEGO