Prometeusz

Prometheus
2012
6,3 190 tys. ocen
6,3 10 1 190174
5,9 56 krytyków
Prometeusz
powrót do forum filmu Prometeusz

niestety nie zgadzam się z tymi którzy oceniają go na mniej niż 5 to zwykle trolle
(na pewno podobają im się polskie "arcydzieła" ) siedzą i analizują klatka po klatce by wytknąć błędy ten film nie jest do analizy ale do miło spędzonego czasu, co mi się nie podobało to za mało mroczny klimat fabuła też mogła by być lepsza.
ps
zawiodłeś/łaś się na filmie ZRÓB LEPSZY

ocenił(a) film na 1
epix

Piszesz niezły...a oceniasz bardzo dobry.
Poza tym w twojej wypowiedzi są dwa kolejne idiotyzmy:
Ocena oceniających poniżej 5 jako trolli,Czysty debilizm.
I powalający argument "zawiodłeś/łaś się na filmie ZRÓB LEPSZY".
Chłopcze to nie pizza.Nikt z nas nie ma takich możliwości.Dociera)))))))))))))))))))))))))))))))))) ?

Marekgdapl

dobry - niezły to znowu czepianie się drobiazgów i łapanie za słówka zabolało? uderz w stół a nożyce się odezwą
czysty debilizm to ocena 10/10 kung fu panda drugi czysty debilizm to twój argument którego nie ma, koleżko scenariusz może napisać każdy wiec czekam kapisz?.

ocenił(a) film na 1
epix

Wzorując się na tobie zawsze mógłbym założyć temat gdzie osoby oceniające pow 5/10 nazwałbym kretynami.
Tylko po co?Niech sobie oceniają jak chcą...film.
O tobie też mógłbym wyrazić bardziej bezpośrednią opinię wzorując się na twojej wypowiedzi:
niezbyt mądry albo bardzo głupi...próbując uzmysłowić ci, że słówka mogą mieć znaczenie.
Tylko po co?))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Marekgdapl

i znowu nie rozumiesz odnoszę się tylko i wyłącznie do tego filmu i nikogo nie nazywam kretyn
troll to nie jest kretyn definicje masz w sieci, czepiając się słówek czy nawet całych zdań wnioskuje ze nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Nic mi uzmysławiać nie musisz wielce oświecony, ja sobie doskonale zdaje sprawę kiedy można być dokładny a kiedy nie, w tym przypadku nie trzeba. Gwiazdę dodałem specjalnie żeby trolle dostawiały piany

ocenił(a) film na 1
epix

Napisałbym ci gdzie mam to do czego sie odnosisz.
I tylko kretyn pozwala sobie bez jakiejkolwiek przyczyny nazywać trollem osobę mającą inną opinię na temat tego filmu i wyrażającą to w formie oceny.
A tu masz definicję trollowania:
"Trollowanie polega na zamierzonym wpływaniu na innych użytkowników w celu ich ośmieszenia lub obrażenia (czego następstwem jest wywołanie kłótni) poprzez wysyłanie napastliwych, kontrowersyjnych, często nieprawdziwych przekazów czy też poprzez stosowanie różnego typu zabiegów erystycznych"
Jak myślisz....twoja uwaga w treści tematu łapie się na nią czy nie?

Marekgdapl

skoro masz gdzieś to znikaj z mojego tematu, tą definicję sam napisałeś? nie jest całkiem dobra, ciebie nie potrzeba podpuszczać sam się ośmieszasz wystarczająco jak sądzisz łapiesz się pod trolla czy debila ja myślę ze pod obu

ocenił(a) film na 1
epix

Czego nadal nie rozumiesz?
Założyłeś temat mieszczący sie w definicji trollingu i wywołałeś kłótnię.
Gdybyś pisał tylko o filmie słowa byś nie usłyszał.

epix

Heh. Niesamowity argument "zrób lepszy". Najgłupsze z czym się spotykam na forum FW prawdopodobnie. Jesteśmy widzami i oni robią dla nas filmy, a nie na odwrót. Błędy błędami (a jest ich multum bez śledzenia), ale film poza tym nie trzyma w napięciu itp. i jest nudnawy.

neo_angin

trochę źle napisałem zrób lepszy = napisz lepszy scenariusz to tez wydaje ci się głupie? nic nie wniosłeś do dyskusji poza czepialstwem
podaj jakieś lepsze filmy s-f z chęcią obejrzę ;)

epix

No Scenariusz lepszy na podstawie takiego pomysłu nie trudno napisać.

ocenił(a) film na 1
epix

Znowu coś żle napisałeś.Może pisz najpierw na brudno.

Marekgdapl

a ty się naucz czytać ze zrozumieniem trolu pokładowy

ocenił(a) film na 1
epix

A wytłumacz mi proszę czego nie zrozumiałem czy przeinaczyłem w twojej wypowiedzi wymagającej zrozumienia?

ocenił(a) film na 3
epix

ocenilem ten film na mniej niz 5 bo a 4 i zastanawialem sie chwile czy nie za wysoko i doszedlem do wniosku ze przeciez ten film nie do analizy to zwykly chlam nie majacy w ogole jakichkolwiek mocnych stron jest skierowany dla tej czesci spoleczenstwa ktora zyje nic nie analizujac nie dochodzac do zadnych wykraczajacych poza prace kuchnie i kibel wnioskow wiec dlatego czesci sie podoba bo moga bezmyslnie spedzic kolejne godziny swojego zycia a niektorzy uwazam ze slusznie twierdza ze zmarnowali 2h swojego :)