przepraszam jesli sie zblaznie ale mimo ze uwielbiam obcego 1.2,bo reszta dla mnie nie istnieje,i dosc duzo o nim wiem,to nie moge dojsc do tego kim jest ta mutująca sie postac z trailerów która pewnie stanie sie tym jokeyem.o co chodzi?pozdro
Ten skamieniały Obcy co siedzi w fotelu z pierwszego obcego to jeden z załogi Prometeusza:
Charlie Holloway - który po zetknięciu z tą substancją zmieniającą DNA którą przechowywali SPACE JOCKEY na tym statku, zaczął się zmieniać w jakiegoś giganta obcego to ta postać co w trailerze podchodzi do Elizabeth Shaw.
To na razie nic pewnego ale jestem tego samego zdania. Być może gość w drugim Trailerze nad wodospadem patrzący na swoją rękę to też Holloway (ten gość w niebieskim kolorze). Ale to tylko przemyślenie, które może nic nie mieć wspólnego z filmem. Pozdrawiam Fanów.
no wreszcie doczekalem sie odpowiedzi na poziomie a nie bzdur tych blaznow.jak jebnieci!
http://zapodaj.net/ec8c9f78382d.jpg.html
Być może tutaj David dowie się co nieco o Space Jockey'ach i stworzeniu "światów"
Wszyscy mamy już ciśnienie na ten film że Głupawek dostajemy;) Kurde patrze na nowe nowinki i chcę już obejrzeć nawet tą idiotyczną wersję CAM na której nic nie widać. No ale taki film powinno się oglądać w kinie
dokladnie,no coz tematów naprawde od za....bania:) ja juz nic nie czytam tylko po czekam pozdro!
Tak jak mówiłem - od maja się nie udzielam i nie czytam news'ów (ponieważ będę szlifował angielski). Również pozdrawiam
A z tym angielskim to chcesz w innym kraju film obejrzec czy chodzi o wersje cam ? teraz naprawde dobre wersje nagrywaja juz w dniu premiery ja tam sie nie oszukuje ogladam pierwsza jaka bedzie no chyba ze wogole nie bedzie nic widac to sobie odpuszcze
Popieram założony temat jest co najmniej śmieszny:P Myślisz, że czemu się wygłupiamy, głupie pytania, głupie odpowiedzi:P Oglądniesz film to się dowiesz... spać przez to nie możesz czy jak???:):):):)
a to bylo takie głupie spytac z kad to cos wzielo sie na fotelu?czy ktos z zalogi itd?ktos mi odpowiedzial i koniec tematu ale zanim sie dowiedzialem to musialem patrzec jak sie popisujecie
Dobra wyluzuj, oglądniesz film to się dowiesz, uwierz ja też się nie mogę doczekać w szczególność przez ta głupią premierę filmu która z wiadomych powodów została przełożona:( A tam popisujemy, to najnormalniejszy spam był:P Życie jest gówniane, to chociaż tutaj ludzie mogą się powygłupiać:):) pozdr.
Nie, nie tutaj chodzi o to całe EURO 2012, które oczywiście mam w czarnej dziurze, bo nie lubię piłki kopanej... Dystrybutorzy pomyśleli, że jak będą mistrzostwa to film po prostu na siebie nie zarobi i tyle... dziwne bo ja pierwszy bym stał w kolejce po bilet a nawet 2... Człowiek czeka na taki film całe życie a tu się okazuje, że premiera przełożona jest o 2 miesiące, noż k...a nóz kuchenny się w kieszenie otwiera albo scyzoryk szwajcarski jak kto woli:P
No lepiej bym tego nie ujął a ty kolego Bane wyluzuj ..my tu wszyscy jesteśmy fanami serii Alien Predator itd i dostajemy już ataków nie kontrolowanej głupawki na myśl że przez tych debili (dystrybutorów) będziemy tyle czekać...to czysty idiotyzm i absurd żeby tak myśleć ci co kochają te klimaty ... pójdą i będą żelaznym zapleczem ekon. jest to specyficzne kino i trzeba się nastawić że to nie będzie tak jak w przypadku luźnych komedyjek czy inszych popkulturowych gniotów i papek to jest SF i fani SF na niego pójdą i nic tego nie zmieni więc nie będzie to bum kasowy - przez specyfikę filmu - broń Boże by Scott zabierał się za to w takim wymiarze ! Absolutnie nie wyobrażam sobie by jakkolwiek seria z cyklu Alien czy wszystko co się rozgrywa w tym universum miało być spłycane nie może być sprowadzone do papki dla mas jak było to w przypadku Avatara nie podaruje Scottowi jeśli to będzie jego target i pójdzie w stronę komercjalizacji....czekam na nowy wymiar SF które miało poważne problemy i przez długi czas było w głębokim kryzysie. Mam nadzieje że to będzie odtrutka początek nowej ery ....więc niech się obudzą i skończą pieprzyć chcemy Prometeusza w tym samym czasie co ludzie na zachodzie !
Jakim głębokim kryzysie??? A District 9, był na swój sposób przełomem kina SF i wprowadził do niego na prawde wiele... Czekam z niecierpliwością na film Elysium tego samego reżysera, słyszałeś?????
District 9 był dobry i nic po za tym ..szczególnie mnie nie zachwycił ;)aczkolwiek trochę przesadziłem projektów było dużo tyle że to nie były dobrze zrobione filmy z klimatem jak stare Alieny Predator , Łowca Androidów ,Pamięć Absolutna ;)
Elysium.. nop a o czym to będzie? Mi się marzy ekranizacja książek Zelażnego i np Głowy Kasandry - Barańskiego - to by była mega postapokaliptyczna bomba z zajebistą końcówką ;)
Elysium "Akcja ma się rozgrywać w przyszłości na odległej planecie i podobnie jak "Dystrykt 9" łączyć w sobie tematy społeczno-polityczne z kinem akcji i SF. Producent Simon Kinberg zdradził, że reżysera będą interesować wielkie tematy, gdyż jest on zapatrzony w świat, a nie tylko w inne filmy. Producent powiedział też, że będzie to utwór stylistycznie odróżniający się od poprzednika i utrzymany w zupełnie innej atmosferze. "
tak własnie a ja dodam ze euro mnie interesuje ale jesli mam taki film to znajde pare chwil by sie na niego wybrac,i nic nie stoii na przeszkodzie,co oni mysla ze jak ktos piłką sie interesuje to na nic innego nie ma czasu?przeciesz nie grają meczy 24godziny.bez sensu myślenie tych dystrybutorów.tak jakby nic innego w czasie dwóch tyg euro nie miało prawa bytu!wcale wiecej nie zarobią z tego powodu!a jeszcze moga stracic.
Pewnie dystrybutor wyszedł z założenia że jeżeli Euro to napewno będzie impreza kumpli przed jednym odbiornikiem, z browarkiem (wódką?) w ręku, i po meczu nastanie czas na trzeźwienie aż do następnego meczu, i tak w kółko:)
Pewnie niestety tak ... co on nie wiedzą jak wyglądają Sf fani chudzi pryszczaci z goglami na nosie zbyt cherlawi by interesować się piłką ...dup ami itd ;) to zawężone grono odbiorców jak takimi sztuczkami zrażą jeszcze to małe ekskluzywne grono to w ogóle nic nie zarobią ;)
Ha a ja nie noszę "pryszczóff" i nie mam "okularóff" a jestem fanem SF... Ewenement biały kruk:P