Prometeusz

Prometheus
2012
6,3 190 tys. ocen
6,3 10 1 190174
5,9 56 krytyków
Prometeusz
powrót do forum filmu Prometeusz

mimo wszystko zassalem ruski cam w którym brak koncówki filmu tzn wyjscie pro aliena z SJ , zna ktos link aby obejrzec ?

bajla1987

You tube "proto Alien"

ocenił(a) film na 5
Mazurian

podziekowac:)

ocenił(a) film na 10
bajla1987

Sam oglądałem zakończenie przez YouTuba, do którego link był zamieszczony na forum chyba w temacie Krzyż ale musiałbyś poszukać.

ocenił(a) film na 5
Azawakh

obejrzałem ...jaki brzydal ten pro alien i ta głowa oraz szczęka jak sie dziwnie wysuwa

ocenił(a) film na 10
bajla1987

A inne Xeno to ładniejsze? Jak dla mnie wszystkie Xeno są tak samo brzydkie i koszmarne no ale przecież Gigerowi o to chodziło. Szkoda tylko, że ta kreaturka po wyjściu z inżyniera nie zaczęła bawić się jak kociak czy szczeniak albo wołać mamo mamo tu jestem. To tak żartobliwie nieco podchodzę do tematu narodzin nowej formy życia na LV-233.

ocenił(a) film na 5
Azawakh

no wiesz może prze te wszystkie kontynuacje jakas czescia przywykłem do ich wygladu " a tu takie zaskoczenie "

bajla1987

Na końcu tak zawył że myślałem że chce on wymiotować:D

ocenił(a) film na 5
Mazurian

uzębienie chciał wymienic na wieksze :D

Mazurian

Tylko martwi mnie to że w kiówce ja sekwencja jest najbardziej krwawa. Mam nadzieje że Ridley naprawi to w Październiku

Mazurian

Sorry za te głupie błędy.

ocenił(a) film na 5
Mazurian

spoko :) to nie sj z alien przecież on mu pół klaty rozerwał

bajla1987

Może t i dobrze że nie wytłumaczył Ridley co się dokładnie stało z S Jockey'em z ALien 1. Teraz mamy pole do interpretacji i możemy "szaleć" z teoriami:D

ocenił(a) film na 8
bajla1987

Skoro xenki biora 20 % cech nosiciela tak wyglada bo wyszedł z SJ :)