mimo wszystko zassalem ruski cam w którym brak koncówki filmu tzn wyjscie pro aliena z SJ , zna ktos link aby obejrzec ?
Sam oglądałem zakończenie przez YouTuba, do którego link był zamieszczony na forum chyba w temacie Krzyż ale musiałbyś poszukać.
obejrzałem ...jaki brzydal ten pro alien i ta głowa oraz szczęka jak sie dziwnie wysuwa
A inne Xeno to ładniejsze? Jak dla mnie wszystkie Xeno są tak samo brzydkie i koszmarne no ale przecież Gigerowi o to chodziło. Szkoda tylko, że ta kreaturka po wyjściu z inżyniera nie zaczęła bawić się jak kociak czy szczeniak albo wołać mamo mamo tu jestem. To tak żartobliwie nieco podchodzę do tematu narodzin nowej formy życia na LV-233.
no wiesz może prze te wszystkie kontynuacje jakas czescia przywykłem do ich wygladu " a tu takie zaskoczenie "
Tylko martwi mnie to że w kiówce ja sekwencja jest najbardziej krwawa. Mam nadzieje że Ridley naprawi to w Październiku
Może t i dobrze że nie wytłumaczył Ridley co się dokładnie stało z S Jockey'em z ALien 1. Teraz mamy pole do interpretacji i możemy "szaleć" z teoriami:D