Prometeusz

Prometheus
2012
6,3 190 tys. ocen
6,3 10 1 190172
5,9 56 krytyków
Prometeusz
powrót do forum filmu Prometeusz

Zajebisty dawno czekałem na taki film , mimo tego słaba ocena i komentarze proponuje ludziom z brakiem wyobraźni i nie lubiących S_F w ogóle się nie wypowiadać . A tematy typu to jest możliwe, a to nie jest możliwe , to już w ogóle mnie rozpiepszają przecież to film S-F .Podobnie było z John Carter świetny film i tysiące malkontentów brak mi słów .Pewnie jak Obcego "Alien "nakręcili by dopiero dziś a nie przed 30 laty to opisali byście go jako totalny gniot

użytkownik usunięty
grzechu333

Czasy i gusta się zmieniają klocku, akurat w dzisiejszych czasach ważne jest by zaprezentować światu zdobycze technologi i nauki w sensowny sposób, (bo dziś więcej jest oświeconych ludzi niż 30 lat temu) ;)), a jeśli nie, to fajny klimat, owszem można dać wysoką ocenę Prometheus, ale pod warunkiem, że faktyczny gatunek filmu będzie - bajka ;)) A tak klimat i horror animacji jest teraz lepszy np. w - Dead Space Downfall, R.E. Degeneration, Appleseed itp. ;)) niż w tej parodii horroru ;))

ocenił(a) film na 10

Klocka to ty chyba dziś miałeś w kiblu .. Te filmy które zapodałeś to jakieś pokemony,i ty mówisz o efektach szkoda daremnej gadki

użytkownik usunięty
grzechu333

Tak masz rację, taktownie zapytam jak ci się pływa klocku, przygotuj się na nurkowanie, bo spuszczam cię na głębokie wody ;))

ocenił(a) film na 10

uuupss... dopiero teraz zajrzałem do twoich ulubionych filmów .naprawde ambitna kolekcja Kinksajz arcydzieło he he he

użytkownik usunięty
grzechu333

A żebyś wiedział, arcydzieło ;)) Fajerwerkami mnie nie przekupią, to dobre ale dla mniej ambitnych ;))