Promień

Radius
2017
6,0 7,5 tys. ocen
6,0 10 1 7471
Promień
powrót do forum filmu Promień

Ogólnie pomysł ciekawy ale w paru momentach trochę nie logiczny, nagle z psychopaty staje się normalnym odczuwającym człowiekiem, aż tak się chłopina przeją tym wszystkim że aż popełnił samobójstwo, niewiarygodna i nie realna przemiana no chyba że ten piorun coś zmienił w jego głowie ale i tak jest to trochę naciągane chodź wcale nie mówię że nie niemożliwe,to jednak trochę tym zakończeniem reżyser poszedł na łatwiznę jakby nie widząc możliwości innego zakończenia filmu ogólnie film nie najgorszy ale mogło być lepiej....

ocenił(a) film na 7
slobi

Jak dobrze, że poczytałem forum już po obejrzeniu filmu. Dzięki takim geniuszom jak Ty, niektórzy mają spierniczone oglądanie. Ogarnij się kolego.

ocenił(a) film na 5
henrycze

Ale przecież nikt nikomu nie każe tego czytać a już szczególnie przed oglądaniem danego filmu, jak ktoś chce na czysto zobaczyć to na pewno nie wchodzi na forum filmwebu i nie czyta kto co napisał....

ocenił(a) film na 7
slobi

Nie wiem jak Ty, ale ja, jak i pewnie wielu widzów, czytam czasami forum przed obejrzeniem filmu, by zapoznać się właśnie z opiniami i na ich podstawie zdecydować czy warto coś obejrzeć czy nie. Twoja opinia niestety nie ogranicza się do wyrażenia zdania o filmie, tylko jest jednym wielkim spoilerem. Czasami czytając jakiś tekst nie zrozumiesz jak duże ma on znaczenie dla fabuły.
Zakładam, że nie miałeś złych intencji, ale w przyszłości przed dodaniem takiego komentarza, zachęcam do odhaczenia "okienka" -Uwaga Spoiler!