Prześladowca

Joy Ride
2001
6,7 17 tys. ocen
6,7 10 1 16522
6,0 9 krytyków
Prześladowca
powrót do forum filmu Prześladowca

7/10

ocenił(a) film na 7

Dobre zakończenie !

ocenił(a) film na 7
Andrea_94

Niestety przewidywalne, wiadomo było, że pociągną film w dalsze części i tytułowy psychopata przeżyje..;/
Film zapowiadał się fajnie, pośmiałam sie na początku ale z czasem czekałam na koniec-tirowiec wszędzie się wciskał, doganiał osobówkę, jeździł po polu kukurydzy jak kombajn...przedobrzyli i naciągneli możliwości tira.

DrzwiamiWTwarz

No był naciągany ten film na maxa i też tak miałam że czekałam na koniec, bo przedłużali i kombinowali strasznie - i szczęśliwe zakonczenie ;) Ale ogólnie ok. Mi się podobała baaardzo ciężarówka - taka złowroga, męska i demoniczna - piękna ;)

ocenił(a) film na 6
Andrea_94

No moze ja wyjde na idiotke ale szczerze mowiac to ja zakonczenia nie zrozumilam to kto byl w tej ciezarowce i jak sie tam znalazl skoro tytulowy przesladowca zwial dziwne no. Zreszta dlaczego nie sporządzili jakiegos rysopisu to by zaraz uzgodnili jego tozsamosc i by go znalezli eee lipa :) no ale racja przeciez kolejna czesc musi byc ")

ocenił(a) film na 7
Vanja_8

W tirze który walnął w motel siedział kierowca ciężarówki z lodami - chłopacy spotkali go na stacji benzynowej a potem ich gonił by oddać kartę płatniczą, pamietasz? Potem przecież Psychopata tytyłowy rozwalił "lodziarza" na pół jadąc w stronę chłopaków. Widocznie musiał go porwać a na koniec filmu posadził go, zapewne nieprzytomnego i "przytwierdzonego" do gazu, do tira. Wiadome było, że przeżyje Prześladowca, bo jest druga część tego filmu...;/

Eeee marnie, marnie się oglądało

ocenił(a) film na 6
DrzwiamiWTwarz

ach zapewne przegapilam fragment filmu gdyz na reklmach serfowalam po innych kanalach a wiadomo jak to jest z polsatem tak sie dluza ze o filmie mozna zapominiec ;p dzieki za wyjasnienie :)

ocenił(a) film na 6
DrzwiamiWTwarz

ja wciaz nie rozumiem. 'Lodziarz' byl chudy z dlugimi wlosami i oddal mu karte kredytowa. Przesladowca zabil go wjezdzajac w niego ciezarowka.
Ten koles ktory zginal wjechawszy w hotel pasowal do tego kolesia ktory porwal i zwiazal Vivienne. Gruby z zegarkiem.

azlotko

To oglądnijcie sobie 2 część, pierwsza była zayebista , a druga przewidywalna strasznie, a zakończenie , to porażka:D