Prześladowca

Joy Ride
2001
6,7 17 tys. ocen
6,7 10 1 16522
6,0 9 krytyków
Prześladowca
powrót do forum filmu Prześladowca

Ogólnie film jest świetny , scenariusz bardzo dobry , gra aktorska też nie zła ale...
Fakt że w każdym filmie można zauważyć jakieś błędy. Ale jak do cholery twórcy mogli sobie pozwolić na ten błąd w scenie na polu kukurdzy ???
Chodzi mi o to że Fuller w jednym ujęciu miał z nikąd na sobie ubraną kurtkę i kapelusz na głowie a później był ubrany tak jak przedtem.
Ci twórcy byli ślepi i tego nie zauważyli czy myśleli że nikt tego nie zauważy czy też wiedzieli co zrobili ???!!!

ocenił(a) film na 7
RokiCor

Hah, ja również zauważyłam to hm, niedociągnięcie ?

Z początku nie załapałam, sądziłam, że coś mi umknęło i nasza wesoła ekipa pod moją nieuwagę zgarnęła kogoś z sobą po drodze, jednak kiedy okazało się, że skład bohaterów się nie zmienił stwierdziłam, że tylko mi się wydawało, a ubiór Fullera wcale nie różnił się od poprzedniego wraz ze zmianą ujęcia. ;d

ocenił(a) film na 8
Paulyna

Taa... Nie różnił się wcale =P Chyba jesteś ślepa =)

ocenił(a) film na 7
RokiCor

To była ironia, człowieku.

ocenił(a) film na 8
Paulyna

Aha. Chyba że tak. Sory w takim razie...

ocenił(a) film na 7
RokiCor

Nie szkodzi.

ocenił(a) film na 7
RokiCor

Nie szkodzi.

Paulyna

W "Step Up 2" jest jeszcze gorszy błąd podczas końcówki, gdy ten Młody całuje się na końcu z laską. Pierwszy raz całuje się czapka z daszkiem jest z przodu, po chwili jest z tyłu, i później znowu z przodu. Taki błąd jaki masz w "JOY RIDE" to pikuś przy "Step Up 2".

Prawie w każdym filmie masz błędy. Czasami trzeba przymknąć oko. Za to w "JOY RIDE" masz niesamowity klimat. Obejrzałem go przed chwilą i głos tego faceta jest straszny. Polecam filmik naprawdę niezły 8/10.