Prześladowca

Joy Ride
2001
6,7 17 tys. ocen
6,7 10 1 16522
6,0 9 krytyków
Prześladowca
powrót do forum filmu Prześladowca

Taki sobie.

ocenił(a) film na 5

Prawdę mówiąc dziwię się ze ma ocenę 7,zwykły filmik,jakich wiele.

ocenił(a) film na 9
szewes

O to podaj mi więcej podobnych tytułów.

ocenił(a) film na 5
Movie_Crash_Man

Ale w tym sęk własnie ze dla mnie to był film jakich wiele,czyli nie do zapamiętania,ja pamiętam tylko filmy które naprawdę mnie poruszyły,więc nie mogę podać Ci podobnych tytułów bo ich nie pamiętam:-)

ocenił(a) film na 9
szewes

To nie pisz, że takich filmów jest wiele to niewłaściwe określenie ;p

ocenił(a) film na 5
Movie_Crash_Man

Wiesz co,gdy bede miała urlop to się chyba poświęcę i przytocze Ci tytuły filmów jakich wiele.Uważam ze bardzo trafnie to określiłam a czepianie się na siłę czegoś w wypowiedzi,co na filmwebie jest nagminne,mnie po prostu rozwala.Tym bardziej ze dokładnie wyjasniłam,o co mi chodzi,trudno przytoczyc tytuły filmów które ci nie zapadły w pamięć,to chyba logiczne,a takich filmów jest wiele.Juz chyba lepiej nie mogę wytłumaczyć.Pozdrawiam.Absolutnie nie chcę żeby to się przedłużyło w dyskusję,bo nie ma o czym dyskutować.

ocenił(a) film na 9
szewes

Chętnie zobaczę podobne filmy. Ten zaapamiętałaś ;p

ocenił(a) film na 5
Movie_Crash_Man

Wiedziałam ze tak napiszesz:-)Nie zapamiętałam tylko zawsze piszę komentarz w czasie ogladania filmu,no chyba ze film jest moim ulubionym i oglądałam go milion razy:-)Ten oglądałam raz i nie zamierzam do niego wracać.Ale jeśli chcesz film jakich wiele to polecam Śmiertelna głębia,przed chwilą obejrzałam,koszmar i nuda,prawdę mówiąc jeszcze gorszy niż Prześladowca.

ocenił(a) film na 9
szewes

Wiedziałem, że napiszesz, że wiedziałaś, że tak napiszę. Jak widać od początku unikałem tego stwierdzenia XD
Śmiertelna gorączka to inny film. Nie jest thillerem drogi tak jak Prześladowca. Myślałem, że dostanę coś o tajemniczym mordercy/prześladowcy, a widzę że zrównałaś atak rekinów nad wodą z filmem drogi o prześladowcy. Inne filmy zupełnie.

ocenił(a) film na 5
Movie_Crash_Man

O matko,znowu Ty...I znowu odpowiadam...Te filmy łączy dla mnie to że SĄ FILMAMI JAKICH WIELE.Nie chodziło mi absolutnie o gatunek.Zlituj się i już nie odpowiadaj:-)Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 9
szewes

dOBRA nie będę sadyzmował :D haha

ocenił(a) film na 5
Movie_Crash_Man

Dzięks za litość:-)Miłego wieczoru!

ocenił(a) film na 6
szewes

Czyli film na ocenę 5, bo go nie zapamiętałaś?? W dodatku oceniałaś już w połowie filmu (a może okazałoby się, że go zapamiętasz???). Co więcej tak się okazało, bo pewnie zobaczyłaś go w programie i ci się przypomniał, bo po 2 miesiącach nadal na niego odpisujesz :P. Każdy fajny film, który zapomnisz jest na ocenę 5? A kiedy ją wystawiasz, wtedy kiedy wiesz, że zapomnisz czy jak już zapomniałaś :P:P. No dobra, sory, po prostu w tej rozmowie, twoja postawa mnie rozbawiła ;].

ocenił(a) film na 5
tomciog18

A mnie rozwalają osoby nie tylko na filmwebie które jak się czegoś czepią to za Chiny sie nie odczepią,a postawa taka a nie inna bo wiem co mówię:-)Ojej,naprawdę nie chcę kolejnej dyskusji.Co do oceny 5-widziałam gorsze filmy,więc nie widzę powodu zeby dawać 1 czy 2.Co z tego ze odpowiadam po 2 miesiącach,jak ktos pisze to odpowiadam,chyba że mi się nie chce:-)Żeby zakończyć pozytywnym akcentem-NADAL UWAZAM ŻE TO FILM JAKICH WIELE!!!!!!!!!!!!!!!:-):-)

ocenił(a) film na 8
szewes

Też mam wrażenie, że to film jakich już wuchte oglądałam, ale żadnego tytułu nie jestem w stanie przytoczyć. Ewentualnie mogę skojarzyć popularne chwyty z różnych filmów jakich użył scenarzysta wraz z reżyserem, ale jeśli "Prześladowca" jest jednym z wielu, to w tej dziedzinie chyba musi być jednym z najlepszych, bo ten tytuł zapamiętamy, prawda? :)