Prześladowca

Joy Ride
2001
6,7 17 tys. ocen
6,7 10 1 16522
6,0 9 krytyków
Prześladowca
powrót do forum filmu Prześladowca

nie bardzo roumiem zakończenie. czy może mi ktoś powiedzieć kim był w końcu ten "rasty nail" (nie pamietam jak sie pisze) i kto w takim razie wjechał w ten motel na końcu filmu skoro to nie był on

matis924_2

Policjant powiedział, że ten gość pracował w fabryce lodu. Facet, przed którym uciekli ze stacji benzynowej i który ich ścigał aby oddać kartę kredytową miał na ciężarówce napis ICE. Przypuszczam, że ten "prześladowca" zabił też tamtego i wsadził go do ciężarówki i nakierował na motel. Ale szczerze mówiąc to też do końca nie mogę tego zrozumieć ;)

Bardzo fajny film, trzyma w napięciu do ostatniej minuty! Pozdrawiam ;)

ocenił(a) film na 10
ann6

Czego nie możecie zrozumieć? Przecież to było tak: Jak ten facet z wąsami odjeżdżał po oddaniu tej karty to wjechał w niego ten psychopata i później czego nie pokazali w filmie prześladowca wyciągnął wąsacza z samochodu i pod koniec filmu wsadził go do ciężarówki i już, policja myślała, że to jest właśnie ten wariat, który ścigał tych młodych. Na końcu oni słyszą go w CB-radiu i wiedzą, że on żyje. Koniec
Aha i może mi ktoś powiedzieć dlaczego wszyscy piszą Rusty Nail (zardzewiały gwóźdź), a nie Kizior bo właśnie tak w filmie go nazywan. Jak to oglądałam to myślałam, że pęknę ze śmiechu jak facet się przedstawił Kizior. :)
Pozdrawiam fanów filmu.