nie wiem, możliwe że nie zrozumiałam, chyba musze obejrzec jeszcze raz, na razie daje 3/10
Jesteś zbyt prymitywny.
3/10 ? Nawet nie chcę mi się tego komentować, 3/10 na taki film.
mi się nie podobało, a o gustach się nie dyskutuje. Ale żeby od razu obrażać kogoś. Nieładnie.
Mi po prostu wydaje się że to nie komedia dla Ciebie ;) z reguły tak jest że kobieta lubi komedię romantyczną, mężczyzna za tym nie przepada. Z gangsterskimi komediami jest odwrotnie. Trudno powiedzieć co tak naprawdę śmieszy... z pewnością zachowanie, dialogi, te postacie mają swoją szczególną osobowość.
no, nie wiem... lubię film z gatunku dramat, obyczajówka, thriller, fantasy, akcja, sci-fi, kostiumowy, przygodowy, katastroficzny... praktycznie z kazdego pod warunkiem, że jest dobry:) Tylko horrorów nie lubię i to nieważne jak dobry by nie był. Może Przekręt dla kogoś innego okaże sie lepszy niz dla mnie.
gdzie jest nemo 10/10
snatch 3/10
prawdziwy krytyk filmowy z Ciebie :)
pozdrawiam
wara od nemo!!!:) chyba zmienie ocene dla Snatch, skoro ma takich fanów nie zasługuje na tak wysoką ocene :) Kurde wara od Nemo!!!
poza tym kto powiedział że jestem krytyk?? Dziwne. Prawdziwy krytyk filmowy nie powinien mieć konta na filmwebie.
specyficzny humor, mozliwe, ze nie trafia do kazdego..osobiscie uwazam, ze wlasnie ta niebanalnosc jezykowa i sytuacyjna nadaje filmowi super klimatu..pierwsza liga
Hm, no bo to specyficzny humor. Wiele sytuacji trzeba wyłapywać, a jak się nie ma dnia, to film może rzeczywiście nie śmieszyć. Mi na pierwszy raz się średnio podobał, po drugim obejrzeniu zakochałem się w nim i ta miłość trwa do dzisiaj :)
3 ?! ale 3 .... jak to powiedziała blondynka do Stuhra w barze: "załamka koleś", obejrzyj ten film jeszcze raz i mocno, mocno, mocno się skoncentruj ;]
nie wiem jakim sposobem mozna ocenic ten film tylko na 3. chocbym chial, to sie nie da.
Zbyt dużo do zrozumienia to w nim nie ma, więc trochę współczuję autorowi tematu... :D Ten film to przedstawiciel typowego brytyjskiego czarnego humoru, odrobinę "tarantinowski", dobre kreacje aktorskie, ciekawa fabuła, zwroty akcji. Na pewno godny polecenia, aczkolwiek zależy od gustu.. dla mnie bezdyskusyjnie 10/10
Zgadzam się z przedmówcą, jedynie co może namieszać to wartka akcja ale to nie jest akurat minus ;) 8/10
Nie wiem... Jeszcze raz oglądnę, skupie się. Może ten film to coś o wiele więcej. Produkcje postanowiłem obejrzeć z myślą, że to jakaś mało wymagająca od widza komedia - zawiodłem się. Na razie 7/10.
Moze obejrzyj sobie jakies American Pie w takim razie ;)
Napewno Cie rozbawi do lez!
Całkowicie cię rozumiem. Filmweb wygenerował mi 95% w moim guście, aż się dziwię. To było po prostu denne...
Podczas seansu nie skapnąłem się nawet, że to komedia, więc albo coś jest ze mną nie tak (w sumie oglądałem to jakoś po piątej nad ranem, więc może coś w tym jest), albo po prostu film jest cienki...