Słuchac dogi, poki co eksperyment zakonczony, zbieam wyniki waszej tepoty, usuwam konto wiec. Oczywiscie jesli zobacze wyzywanie uzytkownikow innych, madrych, ktorzy krytykuja ten kicz i wiedza ze ten film jest gównem, to powroce skutecznie nawolujac i utrzymujac zawsze (dzien noc) pierwsze 5 tematow w ocenach od 0/10 do 1/10, moge to obiecac. Mam nadzieje ze wyciagneliscie lekcje z madrych mow znawcy kina, jesli nie to powroce na wszystkie fora i zaczne wyglaszac swoje wolne, nieskrepowane opinie, oczywiscie w innym eksperymencie, tym razem pozostajac szalenie skrupulatny i krytyczny, odnoszac sie jedynie do danego filmu gustami. Czyli mniej wiecej: "film jest kiczem, bo: slaba muzyka, slabe aktorstwo itp."- mam do tego prawo jako prawo do wolnej opinii. Lub tez: "popieram"- mam prawo popierac madre recenzje tych co zasneli na tego typu kiczach, wiem, ze ludzi trzeba przestrzegac, to misja jest. NIe bede wdawal sie w pyskowki na poziomie dzieci neo- was, ale wydawal krotkie recenzje, pierwsze piec tematow zawsze na wierzchu, prosta logika. Jestem na miescie z telefonem- wchodze na filmweb, przed snem- filmweb, rano-filmweb, poludniowa przerwa- filmweb, itp.
Licze wiec na pojscie po rozum do glowy, nawet jesli tepota spora i szanowac krytyczne zdanie innych, jak zauwaze obrazanie, poczuje ze musze popierac i wtrazac swoje opinie wolne i nieskrepowane, oczywiscie max 1/10, choc 0/10 dla takiego kalu to i tak duzo.
To taka kulturalna moja odezwa, choc z wami trzeba za pysk glownie.
Pa, usuwam konto. Tu nikt nie usuwa tak o, jestem jednym z adminow to wiem, co i jak. Ale mialem ubaw z wami ha ha, fakt i przewage, ale nie moglem zdradzac pewnych faktow, zabilbym sobie przyjemnosc a i eksperyment by sie nie udal.
PS: w przypadku glupich komentarzy w tym temacie, z miejsca nowe konto lub rozmysle sie i nie usune swojego, jest czas przejsciowy. Ale to chyba wiecie.
Ide. Wybierzecie sami.
nie spamuj, to forum filmow, kompleksy lecz gdzie indziej. Film jest bardzo slaby: zeby nie spamowac jak powyzszy troll i wyrazic fachowa opinie.
Eksperyment
- znajdź najbardziej popularny i dobrze oceniany film
- wystawiaj negatywne opinie
- bądź konsekwentny
- zachowuj się jak upośledzony, lub po prostu bądź sobą
Opowiedz o nadmiernych reakcjach forumowiczów w klasie, zostań bohaterem w swojej grupie wiekowej.
Ryzyko eksperymentu
- w internecie nic nie ginie, można się kiedyś zdziwić
- firewall jest w zasadzie mało skomplikowanym systemem dla zorientowanych w temacie
- brak akceptacji w realiach poza wirtualnych
- depersonifikacja
- ryzyko głębokiego uzależnienia, lub innych zaburzeń
- ryzyko błyskawicznej korekty nadmiernego poczucia inteligencji i sprawczości
A swoją drogą zabawny jesteś, taki pocieszny, ale zmykaj już bo zdrowie psychiczne jednostki dobrem narodu ;)