Przeniesienie

Ghosted
2011
6,5 1,2 tys. ocen
6,5 10 1 1154
Przeniesienie
powrót do forum filmu Przeniesienie

Opinia

ocenił(a) film na 10

Jeśli mam być szczery to jeden z lepszych film filmów jakie ostatnio oglądałem.Wielki plus za fabułę, po prostu w niektóre filmy są już takie że ciężko oderwać wzrok oglądając je.Moim zdaniem ten film taki był nie wiem dlaczego ocena na filmwebie taka trochę zaniżona.Jak najbardziej polecam film i zwłaszcza obejrzenia go w całości, ponieważ jest naprawdę bardzo dobry. Na końcu następuje naprawdę interesujący zwrot wydarzeń.Jak widać można nieźle wpierdziel od życia dostać siedząc nawet w więzieniu (mówię tutaj o fizycznej i psychicznej). Podobała mi się postawa głównego bohatera na zakończenie filmu więcej nie powiem trzeba samemu obejrzeć.

ocenił(a) film na 8
mariusz110896k

Masz rację, że ocena FW jest zbytnio zaniżona. Film mocno osadzony w realiach więziennych z zaskakującym zakończeniem bez happy endu jak to najczęściej w trudnych życiowych sytuacjach bywa. Do walorów tego filmu zaliczyłbym jeszcze puentę o wybaczeniu i pojednaniu.

ocenił(a) film na 7
jaco231071

Zamierzam się do obejrzenia tego, dzięki Waszym spostrzeżeniom jeszcze bardziej zachęcony jestem.

ocenił(a) film na 8
mariusz110896k

Świetny film! Dobre kino, elektryzujące postaci, zakończenie straszne i optymistyczne zarazem. .Gorąco polecam obejrzeć.

użytkownik usunięty
mariusz110896k

Podzielam powyższe opinie. Początek wydawał mi się schematyczny i odniosłem wrażenie, że wiem co będzie dalej... Myliłem się. Film momentami ciężki w odbiorze (b. brutalna scena, ale nie będę "spojlerował"). Potem jak i Ty - nie mogłem oderwać oczu.... . A końcówka.... Czasem delikatne, prawie niedostrzegalne, dotkniecie dłoni znaczy więcej niż morze słów...