Porażka totalna.. Po pierwsze, jeżeli robot miał kompresory czy coś tam to rozumiem, że mógł być silny - a dziewczyna ?? Wszył jej tylko sztuczną inteligencję więc nie rozumiem skąd miała tyle siły.. Po drugie - jeżeli ten koleś taki uczony jest to dlaczego otwiera mózg nie obcinając najpierw włosów - bo nie robi się otwartych operacji na miejscu gdzie są włosy lub w pobliżu.. Czy reżyser myślał, że film będą oglądać debile??!! Gra tej dziewczyny.. boże.. takich to na przedstawienie szkolne a nie do telewizjii.. nie polecam !! Zmarnowany czas !!!
Witam! Sorki ze czepiam sie ale to jest film z 1986r, wiec czego tu wymagać??? Jeżeli nie doceniasz starych filmów z lekka groza to bardzo mi przykro. Właśnie przerwa sie skończyła w TV wiec idę dalej go oglądać bo jak dla mnie to jest bardzo dobry film!!! Polecam wszystkim smakoszom starszych filmów z grozą :)
jest dokladnie jak mowisz wlasnie skonczylem ogladac w telewizorze =]...czego oni oczekuja po tym roku? Cuz niektorzy by oczekiwali tylko super efektow i nic ponadto ;/
A mnie się tam też "podobieło" i tyle powiem. Jako fan horrorów lat '80 oceniam go na 7/10 :)
Dla niektórych niestety liczą się tylko filmy z wielką ilością efekciarstwa szczególnie stworzonego przez komputer.Nie potrafią docenić prawdziwego klimatu filmu.Smutne.
I do tego próbują błysnąć super inteligencją czepiając się byle drobiazgu (zapomniał jej ogolić włosy przed operacją-SZOK)żenada
Reżyser myślał, że film będą oglądać ludzie mający wyobraźnię, a nie debile czepiający się nieistotnych dla fabuły szczegółów.
Gimbazę wyczuwam
Kurcze ja żałuję że wtedy nie było więcej stacji TV
Było by ciekawiej
Teraz gnoje mają wszystko podstawione pod nos