PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=35107}

Przyjemniaczek

Yat Goh Hiu Yan
1997
6,9 13 tys. ocen
6,9 10 1 13001
5,0 3 krytyków
Przyjemniaczek
powrót do forum filmu Przyjemniaczek

ten film oglądałam chyba kilkakrotnie i zawsze mi się podobał, no oczywiście nie jest to rewelacja, ale ma w sobie świetny humor, no i ta świetna rola Jackie Chana

ocenił(a) film na 3
arizona_5

Film by Mi się może podobał ale jak bym miał 10 lat. Ile masz lat że Ci się takie badziewie dla dzieci podoba. Zgaduje 12.

ocenił(a) film na 8
wielebny_5

hehehe zabawne jesli uważasz że mam 12 lat !! masz poczucie humoru :)
jednak jeśli chcesz atakować fanów Jackiego to nie skupiaj się tylko na mnie bo wtedy ja ci odpowiem że masz 12 lat!

ocenił(a) film na 3
wielebny_5

Dobrze wiesz że mam dużo więcej lat ale Ty możesz mieć 12 lat.

ocenił(a) film na 6
wielebny_5

Kurde a ty to chyba masz 6 lat i wierzysz w te dziecinne walki w filmach Jeta Li, w których chodzi po wodzie i lata w powietrzu, żenua...

Jackie Chan jest najlepszym kaskaderem na świecie i jego filmy są przede wszystkim popisem kaskaderskich umiejętności, bo wszystko robi sam ocierając się nieraz o śmierć i niezłe akrobacje prezentuje na ekranie i nikt nie mówi tu, że to sztuka walki...

Jet Li natomiast to śmieszny koleś dla ludzi wierzących w bajki, że to prawdziwe wu shu, te jego latanie po ścianach i inne żenujące popisy, które z prawdziwą walką ma tyle wspólnego co nic... i jeszcze te śmieszne linki używa, bo się boi, że się połamie, albo zadrapie...

Jackiego Chana na ekranie oglądają fani hongkońskich komedii oraz podziwiający jego kaskaderkę i Jackiego, którzy w odróżnieniu od tandetnego turboJeta nie wierzą w bajki, a wolą się rozerwać i potrafią docenić prawdziwy wkład aktora i kaskadera zarazem na planie, bo Jackie nie jest ciotą jak Jet i nie boi się zadrapać, a filmy kręci głównie po staremu, bez tandetnych wypocin pochodzących z komputera...

Jak wolisz filmy Jeta koleś to ty masz nie 12 a 6 lat, bo takie idioctwa przypominające gry komputerowe lub filmy Uwe Bolla - pewnie twego ulubionego reżysera - to tylko głupie przedszkolaki oglądają, dlatego nie pytam o wiek, więcej niż 10 lat to nie masz jak wolisz filmy Jeta Li, a wyśmiewasz prawdziwą i ciężką pracę Jackiego Chana....

Pozdrawiam