ten film oglądałam chyba kilkakrotnie i zawsze mi się podobał, no oczywiście nie jest to rewelacja, ale ma w sobie świetny humor, no i ta świetna rola Jackie Chana
Film by Mi się może podobał ale jak bym miał 10 lat. Ile masz lat że Ci się takie badziewie dla dzieci podoba. Zgaduje 12.
hehehe zabawne jesli uważasz że mam 12 lat !! masz poczucie humoru :)
jednak jeśli chcesz atakować fanów Jackiego to nie skupiaj się tylko na mnie bo wtedy ja ci odpowiem że masz 12 lat!
Kurde a ty to chyba masz 6 lat i wierzysz w te dziecinne walki w filmach Jeta Li, w których chodzi po wodzie i lata w powietrzu, żenua...
Jackie Chan jest najlepszym kaskaderem na świecie i jego filmy są przede wszystkim popisem kaskaderskich umiejętności, bo wszystko robi sam ocierając się nieraz o śmierć i niezłe akrobacje prezentuje na ekranie i nikt nie mówi tu, że to sztuka walki...
Jet Li natomiast to śmieszny koleś dla ludzi wierzących w bajki, że to prawdziwe wu shu, te jego latanie po ścianach i inne żenujące popisy, które z prawdziwą walką ma tyle wspólnego co nic... i jeszcze te śmieszne linki używa, bo się boi, że się połamie, albo zadrapie...
Jackiego Chana na ekranie oglądają fani hongkońskich komedii oraz podziwiający jego kaskaderkę i Jackiego, którzy w odróżnieniu od tandetnego turboJeta nie wierzą w bajki, a wolą się rozerwać i potrafią docenić prawdziwy wkład aktora i kaskadera zarazem na planie, bo Jackie nie jest ciotą jak Jet i nie boi się zadrapać, a filmy kręci głównie po staremu, bez tandetnych wypocin pochodzących z komputera...
Jak wolisz filmy Jeta koleś to ty masz nie 12 a 6 lat, bo takie idioctwa przypominające gry komputerowe lub filmy Uwe Bolla - pewnie twego ulubionego reżysera - to tylko głupie przedszkolaki oglądają, dlatego nie pytam o wiek, więcej niż 10 lat to nie masz jak wolisz filmy Jeta Li, a wyśmiewasz prawdziwą i ciężką pracę Jackiego Chana....
Pozdrawiam