Na poczatku filmu widzimy ze franz jeździ BMW 3 tylko nie widac wyraznie na filmie jaki tam motor jest,czy to 325i czy 328i hmmm jesli ktos wie cos na ten temat niech sie wypowie :P
hmm mi to raczej nie brzmi jak "szóstka" mozliwe że to jakiś słabszy pewnie 1,8 lub 1,6 pozatym dorwac w tamtych czasach BMW z duzym silnikiem...nawet na UBola to dośc wysoka poprzeczka xD
ma z tyłu oznaczenie na tej BMce i wydaje się ze z przodu jest 32... ale do konca nie widac wyraznie co tam jet
cóż trzeba sie tym zainteresować...jak następnym razem będe ogladał to sie przyjżę...puki co przerwałem tok,codziennego ogladania tego i fimu i sequelu..heh
No to niby jaki silnik...Vanos...? Po za tym widać że tam jest dźwięk po montowany inaczej bo dziwnie ten silnik pracuje...
To jest 318i na 100 % w tamtym czasie nie było vanosa, nie było też jeszcze silnika 2,8, a o ile mnie pamięć nie myli na samochodzie jest oznaczenie 318 i -> 115 km :) szału nie ma :) Zakochałem się w tym samochodzie od małolata odkąd oglądałem ten film min teraz mam już trzecie e36 :)
hehe ja tez mialem e36 1.8 i bardzo dobrze je wspominam:)ale mi sie wydaje ze za liczbami jest jescze chyba napis "is" ale widac nie wyraznie wiec na 100% nie jestem tego pewien:)
no i sie dowiedziałem...to jest 325Tds tak pisze...cholara a nie słychac tak bardzo diesla...ale wkońcu nówka auto ^^
a wiec temacik zakonczony ?? moze ktoś zna jakies filmy jescze gdzie zagrało e36?? ja pamietam taki film z edim murphym-jest on jakims bokserem,akcja dzieje się chyba w Pradze i tam uciekał przed bandytami e36:D Podawajcie swoje filmy :D