PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1142}

Psy

1992
7,7 216 tys. ocen
7,7 10 1 216246
7,5 85 krytyków
Psy
powrót do forum filmu Psy

Na poczatku filmu widzimy ze franz jeździ BMW 3 tylko nie widac wyraznie na filmie jaki tam motor jest,czy to 325i czy 328i hmmm jesli ktos wie cos na ten temat niech sie wypowie :P

ocenił(a) film na 10
javy87

hmm mi to raczej nie brzmi jak "szóstka" mozliwe że to jakiś słabszy pewnie 1,8 lub 1,6 pozatym dorwac w tamtych czasach BMW z duzym silnikiem...nawet na UBola to dośc wysoka poprzeczka xD

t_franc

ma z tyłu oznaczenie na tej BMce i wydaje się ze z przodu jest 32... ale do konca nie widac wyraznie co tam jet

ocenił(a) film na 10
javy87

cóż trzeba sie tym zainteresować...jak następnym razem będe ogladał to sie przyjżę...puki co przerwałem tok,codziennego ogladania tego i fimu i sequelu..heh

javy87

To jest 325 TDS...:D ............

ocenił(a) film na 10
M47T1

taaa jasne...juz tam Diesla słysze...ehh

t_franc

No to niby jaki silnik...Vanos...? Po za tym widać że tam jest dźwięk po montowany inaczej bo dziwnie ten silnik pracuje...

ocenił(a) film na 10
M47T1

Może tej nocy obejże znów to sie udziele na ten temat xD

ocenił(a) film na 10
javy87

To jest 318i na 100 % w tamtym czasie nie było vanosa, nie było też jeszcze silnika 2,8, a o ile mnie pamięć nie myli na samochodzie jest oznaczenie 318 i -> 115 km :) szału nie ma :) Zakochałem się w tym samochodzie od małolata odkąd oglądałem ten film min teraz mam już trzecie e36 :)

rallymaciek

hehe ja tez mialem e36 1.8 i bardzo dobrze je wspominam:)ale mi sie wydaje ze za liczbami jest jescze chyba napis "is" ale widac nie wyraznie wiec na 100% nie jestem tego pewien:)

ocenił(a) film na 10
javy87

no i sie dowiedziałem...to jest 325Tds tak pisze...cholara a nie słychac tak bardzo diesla...ale wkońcu nówka auto ^^

t_franc

a wiec temacik zakonczony ?? moze ktoś zna jakies filmy jescze gdzie zagrało e36?? ja pamietam taki film z edim murphym-jest on jakims bokserem,akcja dzieje się chyba w Pradze i tam uciekał przed bandytami e36:D Podawajcie swoje filmy :D

ocenił(a) film na 10
javy87

heh myślałem długo i mi jedynie na myśl przyszło 2 Fast 2 Furious <lol> gdzie koleś zapierdala czarną E36 którą wpiepsza sie w beczki z wodą na zjeździe z autostrady xD