Cześć, mam pytanie ile razy widzieliście Psy? Licznik zatrzymał się na 118 wyświetleniach, a mój rekord to 95 razy w ciągu roku (osiągnąłem go w 2013 roku). Czy są jeszcze tacy maniacy? Jako ciekawostkę podam, że tylko to jeden z dwóch filmów, któremu dałem ocenę 10 i zamknąłem skalę. Teraz najwyższa oceną jaką mogę wystawić to 9, 5 (dodanie do ulubionych traktuję jako 0,5).
Pozdrawiam :)
Licznik na dzień 09.01.2016 podbity do ogólnej liczby 129 obejrzeń :). Film jest kapitalny, najlepszy jaki widziałem dotychczas.
Imponujące ;) uwielbiam Psy i Krolla ale aż takiego rekordu nie mam, ale zawsze gdy widzę w tv siadam i oglądam chociaż robię coś innego akurat :) gdyby miała oszacować to myślę że w granicach 50 obejrzeń od g.wniarza po dziś i to po równo, nie wiem czemu zawsze gdy obejrzę psy odpalam od razu Krolla, pozdr
Jakoś ci nie wierzę. ;) Rozumiem, że mozna być fanem i oglądać film po kilkadziesiąt razy, ale 95 razy w roku? Wychodzi na to, że film musiałbyś średnio oglądać co 3-4 dni przez cały rok! Jakoś to niemożliwe, żeby być aż tak konsekwentnym. Każdy film by już się po takim czasie znudził. Rozumiałbym jakbyś napisał np. 95 razy przez kilka lat chociaż, a tak?
Poza tym między 118 a 129 minął praktycznie kolejny rok. Tempo ci spadło, że obejrzałeś tylko 11 razy w ciągu roku 2015 i pocz. 2016? Podejrzewam, że te właśnie 11 na rok jest bardziej wiarygodną liczbą i pewnie obejrzałeś ten film właśnie kilkanaście razy.
W tym roku trzasnąłem go ponad 70 razy :) wczoraj oglądałem go 2 razy, a w zeszły wtorek trzy. tempo spadło, bo zacząłem schodzić z listy moich filmów do obejrzenia, bo byłem w plecy ze wszystkimi nowościami i klasykami. Nikt Ci nie każe wierzyć w takie wyniki, pozdro :) szkoda, że nia ma licznika spędzenia godzin jak np na steamie - i tam też są osoby, które tysiące godzin spędzili w jednej grze:)