Orientuje się ktoś w jakich scenach miała brać udział ta aktorka?
A tak w ogóle to ona tam by nie pasowała i to by było drewno. No, sorry memory, ale ja tak widzę.
jezu no tak mi się wymsknęło. W koncu to forum o Psach, więc wszystkie chwyty dozwolone, nawet wuglaryzmy, he he.
dokładnie ! To forum o "psach" a nie o "rodzince.pl" więc k u r w a k u r w e gonić musi inaczej człowiek by się udusił..
Dlaczego niby? Bo piszę z humorem o filmie który w swej istocie też jest poniekąd zabawny ? Bo moje komentarze są wyrazem dobrego nastroju a nie koniecznie chamstwa ?? Wytłumacz mi swój gniew
po pierwsze to nie jest gniew,ale co najwyżej niemożność zrozumienia jak łatwo niektórym przychodzi kaleczenie naszego pięknego języka.To nie chodzi o humor,bo przecież do tego nie moge mieć żadnych zastrzeżeń.Bez poczucia humoru życie nie miałoby większej wartości.
Ale o ile w zwykłych rozmowach można zrozumieć że gdzieś tam wyskoczyło nam słowo o tyle chyba pisząc masz kontrole nad tym co piszesz.Więc piszesz to świadomie.Spora część widzów(głównie młodsza) wielbi ten film,bo fascynuje ich brutalność słowa co mnie osobiście zniesmacza..
A co do samego filmu to jest zabawny w kilku momentach.Tu masz racje.