PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1142}

Psy

1992
7,7 216 tys. ocen
7,7 10 1 216246
7,5 85 krytyków
Psy
powrót do forum filmu Psy

świetne filmy. "Psy" , "Psy 2" , "Reich" , "Gniew" , "Dług" , "Chłopaki nie płaczą" , "Symetria"... teraz to robią coraz to nowsze głupie komedie które niszczą piękno polskiego kina. Tak jak i aktorzy tych najlepszych odstawiają na bok a zatrudniają same beztalencia jak np. Zakościelny , Mucha , Cichopek , Mroczki , Brodzik.

użytkownik usunięty
BrownMaster

Ale porównanie!;/ Jak można zestawić takie filmy jak ''Psy'', ''Symetria'' czy ''Dług'' z takim gównem jak ''Reich''!?

ocenił(a) film na 9

"Zdecydowanie mój najlepszy film (Reich)" Władysław Pasikowski

użytkownik usunięty
oneadder

Co nie zmienia faktu, ze ''Reich'' to gówno. ;)
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 9

za to Twój poziom wypowiedzi wabi wszystkie muchy z okolicy.

użytkownik usunięty
oneadder

Np. Ciebie? ;)

ocenił(a) film na 9

Oo. genialna dedukcja, jak na to wpadłaś(wdepłaś)?

użytkownik usunięty
oneadder

,,...za to Twój poziom wypowiedzi wabi wszystkie muchy z okolicy...''
Puki co zwabił Ciebie, stąd taki drobny żarcik z mojej strony. ;)
Pozdrawiam ponownie :)

ocenił(a) film na 9

facepalm

użytkownik usunięty
oneadder

Jesteś mistrzem ciętej riposty po prostu. ;P

ocenił(a) film na 9

Panowie "Reich" to zaiste gówno totalne, ale "Psy" czy " Symetria" to moja świętość, obrazy genialne w każdym calu

ocenił(a) film na 10

Mistrzowie ciętej riposty :)
Szacun dla panów (pań?) powyżej :D

ocenił(a) film na 8
BrownMaster

nie uważam żeby dobrzy polscy aktorzy zostali odstawieni na bok.człowieku w jakim filmie widziałeś mroczków albo cichopek?co do filmów które wymieniłeś zgadzam sie są to rzeczy genialne ale obecnie też mamy dużo nowych filmów na poziomie.w tamtych czasach mieliśmy genialnych aktorów filmowych np.linda,pazura,lubaszenko,kondrat,zamachowski.dzisiaj grają już troche mniej za to świetnie zastępują ich borys szyc,więckiewicz,dorociński i paru innych ,a nie jak napisałeś mroczki.oni w filmach nie grają na szczęście i oby tak zostało

fellini1990

no wiem wiem też mam nadzieję , że w żadnym nie zagrają. ale chodzi mi o to , że większość reżyserów którzy zamiast zatrudniać tych dobrych aktorów których wspólnie wymieniliśmy , dają im rolę do kiepskich filmów (ostatnio).

ocenił(a) film na 9
BrownMaster

Kocham kino Pasikowskiego - Kroll, Psy i serial Glina to dla mnie KULT (czytaj ścieżki dialogowe znam na pamięć), przyzwoite (jak na polskie kino nawet bardzo dobre) Słodko gorzki, Demony wojny i Operacja Samum- ale niestety Reich to porażka na całej linii - przy SZCZERYM szacunku dla wcześniejszych dokonań reżysera - jak to kręcił musiał naćpany, lub coś sbyt gwałtownie odstawił...