Pierwsza cześć w stosunku do drugiej TO JEST NIC. Nie będę opisywał nawet co się w tym filmie dzieje bo absolutnie nikt mi nie uwierzy. To po prostu trzeba zobaczyć na własne oczy. :)
Ja w przeciwieństwie do ciebie odróżniam świat wirtualny z realnym, co kogo obchodzi co robię ze swoimi pięcioma dzieciakami w piwnicy? To, że mam ich przywiązanych w klatce? Obcinam ich mięso z nóg jak plasterki szynki i smażę, po czym podaję im do zjedzenia? A może to, że farbuję ich na rudo? To moje osobiste sprawy, które z forum nie mają nic wspólnego. Zatem decyduj. Jeśli moje konto poleci, twoje także.
Nie chcę przypominać komu sprzedałem piątkę najcenniejszych okazów z mojej hodowli 3 miesiące temu. Dostałaś 20% upust.
Półtora roku przemierzałem place zabaw w całej Polsce, żeby złowić takie sztuki. Nikt inny w tym kraju nie prowadzi tego biznesu na taką skalę jak ja. Nigdzie nie masz takiego wyboru jak u mnie.
Jak poleci moje konto zablokuję Twoją kartę stałego klienta i nie będzie zniżek. Pedofilia to drogie hobby, koleżanko.
Już nie potrzebuję twojej pomocy. Sama sobie potrafię załatwić dziecko od lat 5 do 8. Wystarczy, że przebiorę się za Ciasteczkowego Potwora, dzieci lgną do mnie same. Wybieram jedne z nich i proponuję przejażdżkę Batmobilem - moją syrenką pomalowaną na czarno , http://pictures.topspeed.com/IMG/crop/201207/holy-ugly-batman-the-1_600x0w.jpg
Później zabieram je do mojego milusiego domku http://fc07.deviantart.net/fs41/f/2009/046/1/8/Creepy_house_by_XXVII_Project.jpg i dalej możesz sobie sam wyobrazić. Myślałam nad tym planem dość długo i doszłam do wniosku, że przepłaciłam. Łapanie dzieci jest prostsze niż wyjmowanie oka szczurowi.
Przestawiłam się - wolę arabskich niebieskookich blondynów, a o takich nie trudno w Krakowie.Już planuję kolejny atak.
W następnym tygodniu, upoluję kolejnego smarkatego bachorka sama albo najlepiej kilku naraz, wystarczy, że puszczę środek usypiający w moim Batmobilu - padną jak muchy! Do niczego nie jesteś mi już potrzebny. A gdy znudzę się dzieciakami, to pojadę do Ujsoł albo Radomia i znowu wyhaczę jakiegoś pięknisia, hahahahahahahahahaha.
https mi się wkradł. Ale sprawdzałem i działało. Może facebook generuje limitowane linki, które wygasają po kilku wejściach.
Może to i lepiej, bo to na serio było jej zdjęcie.
Aha, no to spoko, ale lepiej nie wrzucać czyichś fotek z fb, no chyba że miała takie w avku.
To nie widzę w tym nim złego.
I co z tym handlem? Nigdy nie trafi ci się taki płodny klient, jakim jestem ja! Taki, który nigdy cię nie zdradzi, nie wyda psom, ma małe wymagania, co do swoich ofiar i który zawsze płaci gotówką z góry.
Nigdy nie dostaniesz takich rabatów jak u mnie.
Małe wymagania? Kpisz? Zawsze byłaś najbardziej wybredną klientką.
Moim zdaniem ten film jest trochę gorszy od jedynki, tzn. lepszy czyli gorszy, bo jest lepiej technicznie zrobiony, poprawiony montaż i dźwięk, przyzwoity soundtrack. Powiela schemat z części pierwszej i jest trochę mnie zajmujący uwagę, choć i tak trzeba zobaczyć, bo seans wciąż jest przezabawny i wybitnie niepowtarzalny. :)
Czekam na część trzecią.
Mi trochę brakowało ptaków-kamikadze z hukiem eksplodujących przy kontakcie z ziemią. Podobały mi się natomiast nawiązania do poprzedniej części (globalne ocieplenie, wieszak jako najlepsza broń na krwiożercze ptaki) i kompletnie bezsensowne sceny, zwłaszcza ta z meduzą.
Chociaż po seansie trochę bolała mnie głowa (pewnie od nadmiaru emocji), także nie wiem czy się skuszę na trzecią część. ;)