ten film wogóle nie powinien powstać!Byłem na przedpremierze na szczęście za darmo...Zmixowali w nim sporo filmów...i wyszła totalna komedia :D
Np. Jak wychodzi poraniony i kulawy z morza to normalnie Caste Way, albo Robinson...ogólnie w kinie nikomu się ten film nie spodobał...to że kręcą 2 to świadczy że amerykanie to kretyni
głupi jesteś film jest świetnie zrobiony, mnóstwo wspaniale zainscenizowanej akcji no i travolta w roli bad guya. Widać ze nie potrafisz docenić porządnego kina w stylu lat 80ych...
Travolta wymiata w roli wrednego Howarda Sainta, kto jak kto ale Travolta powinien grać złych skurczybyków już do końca kariera, a sam film to kapitalne kino akcji
Czytasz w ogóle komiksy? Chyba nie..tutaj też trzeba docenić to w jaki sposób zekranizowano komiks i wg mnie dziś zrobiono to nawet lepiej niż kiedyś...film bardzo dobry
Jako film , nie ekranizacja komiksu , byłby kolejnym nic nie znaczącym dziełem klasy B , natomiast jako iż jest to ekranizacja wspaniałego komiksu
to muszę być obiektywny i stwierdzić że : aktorzy , scenografia , reżyseria
i zdjęcia są niesamowite lecz scenariusz pisał nowicjusz który naoglądal się
serii dolarowej i filmów akcji , zrobił shake ( dla mnie wstrząs mózgu ) i wyszła papka a nie ekranizacja.