PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=98529}

Punisher

The Punisher
2004
6,6 57 tys. ocen
6,6 10 1 56503
4,9 16 krytyków
Punisher
powrót do forum filmu Punisher

I nastepny gniot na miare Spown, Daredevil, Spidermen czy kretynskich komedyjek. Świat sie konczy nie ma juz co ogladac ;(

ocenił(a) film na 8
sati0

Nie wiem co masz do Spider-MAna ???? To bardzo dobry film !! ( Ze Spownem sie zgodze [mega kupa]) ps. Co to sa wg. Ciebie "kretynskie komedyjki ?" ps.2 jak jestes taki powazny to moge ci przeslac VHS z pogrzebu dziadka + ze stypy gratis - enjoy

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
ClockworkBoy

A ja bede bronil Spider-Mana chocby nie wiem co. Film jest genialny, Sam Raimi w najlepszej formie, fantastycznie dobrany glowny aktor a i M.J. niczego sobie, no i te efekty...
A jeszcze co do efektow to: Jakie byly zajebiste efekty w Spownie, ale kretynski scenariusz i gosciu puszczajacy zielone baki zjebaly ten film

użytkownik usunięty
sati0

mnie tam sie akurat daredevil i spiderman podobal, ale spawn to rzeczywiscie troche im nie wyszedl szczegolnie efekty komputerowe mnie smieszyly, szczegolnie walka w piekle, zupelnie nie dopasowane swiatlo do aktorow na blue screenie i w efekcie wyszla z tego amatorszczyzna

ocenił(a) film na 6
sati0

SpiderMan ownz all, a nowy Punisher sucks :\ jak dla ciebie spiderman i inne ekranizacje komiksow to kretynskie komedyjki to po CH** na nie paczysz !?!? geez what a dumb

ocenił(a) film na 8
AlieN

Cytat:

Świat sie konczy nie ma juz co ogladac ;(

Dla ciebie. Ja mam co oglądać ty idź na piwo proste.

ocenił(a) film na 10
AlieN

dla mnie spiderman to jest najlepsza adaptacja komiksu nie bylo lepszej juz sie nie umiem doczekac 3 czesci:D a co do punishera mi sie podaobal niczego sobie. A jeszcze z takiego gatunku to mi sie podobal Hulk:d

użytkownik usunięty
diablo001

hulk to niewypał, nowy punisher gorszy od starego jako adaptacja komiksu ale lepszy jako kino akcji, spiderman mógł by być lepszy za taką kase, a spawn jak na rok produkcj jest Ok