I nastepny gniot na miare Spown, Daredevil, Spidermen czy kretynskich komedyjek. Świat sie konczy nie ma juz co ogladac ;(
Nie wiem co masz do Spider-MAna ???? To bardzo dobry film !! ( Ze Spownem sie zgodze [mega kupa]) ps. Co to sa wg. Ciebie "kretynskie komedyjki ?" ps.2 jak jestes taki powazny to moge ci przeslac VHS z pogrzebu dziadka + ze stypy gratis - enjoy
A ja bede bronil Spider-Mana chocby nie wiem co. Film jest genialny, Sam Raimi w najlepszej formie, fantastycznie dobrany glowny aktor a i M.J. niczego sobie, no i te efekty...
A jeszcze co do efektow to: Jakie byly zajebiste efekty w Spownie, ale kretynski scenariusz i gosciu puszczajacy zielone baki zjebaly ten film
mnie tam sie akurat daredevil i spiderman podobal, ale spawn to rzeczywiscie troche im nie wyszedl szczegolnie efekty komputerowe mnie smieszyly, szczegolnie walka w piekle, zupelnie nie dopasowane swiatlo do aktorow na blue screenie i w efekcie wyszla z tego amatorszczyzna
SpiderMan ownz all, a nowy Punisher sucks :\ jak dla ciebie spiderman i inne ekranizacje komiksow to kretynskie komedyjki to po CH** na nie paczysz !?!? geez what a dumb
Cytat:
Świat sie konczy nie ma juz co ogladac ;(
Dla ciebie. Ja mam co oglądać ty idź na piwo proste.
dla mnie spiderman to jest najlepsza adaptacja komiksu nie bylo lepszej juz sie nie umiem doczekac 3 czesci:D a co do punishera mi sie podaobal niczego sobie. A jeszcze z takiego gatunku to mi sie podobal Hulk:d