PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=98529}

Punisher

The Punisher
2004
6,6 57 tys. ocen
6,6 10 1 56503
4,9 16 krytyków
Punisher
powrót do forum filmu Punisher

TEN FILM MA JAKĄŚ FABUŁE??? NAWET NA PRZEWIJANIU WYDAŁ MI SIĘ ZA DŁUGI I NUDNY. POLECAM JEDNAK WERSJE Z LUNDGRENEM

ocenił(a) film na 2
e_robertos

Daję 2/10... aha i od razu kasuje z dysku :/

e_robertos

Rzeczywiście macie racje ja na ten film czekalem z ogromna niecierpliwoscią zwłaszcza że reżyser jest facetem wg mnie na poziomie ( zdjęcia do szklanej pulapki 3 ) jestem zawiedziony o niebo lepsza jest gra wyprodukowana na licencji filmu ( Thomas Jane także podklada tam głos ) ale gra bazuje na najnowszej serii marvela i wogóle nie nawiązuje do filmu i to chyba dobrze ...

ocenił(a) film na 8
e_robertos

Dzbanie jak można oglądać taki film na przewijaniu. Byłem na premierze i kupiłem oryginał. Film jak najbardziej pozytywny. Wiadomo ze to nie to samo co wcześniejsza wersja z Dolphem Lundgrenem ale i tak warto obejrzeć i nie zgodzę sie ze stwierdzeniem, że to badziew. Bez Pozdrowienia!!!

topikgost

Człowieku jak możesz wyrażać taką opinię nie obejrzawszy tego filmu, od początku do końca. Nie widząc tego filmu nie jesteś w stanie utożsamić sie z jego bohaterem, jego stratą żony i dziecka, i sensem jego zemsty, która nadaje rytm całej akcji i w którą łatwo można wpasować samego siebie po ewentualnych podobnych przeżyciach>
Bez poważania "Jasiu i Stasiu"

ocenił(a) film na 8
e_robertos

Dałem mu 8/10 i Polecam wszystkim!!!Warto obejrzeć. Przynajmniej dla porównania ze wcześniejszą wersją. Bez Pozdrowienia Takim Dzbanom.

topikgost

Film bardzo dobry! Szacunek dla wszystkich fanów. moja ocena to 8/10!!!
Bez pozdrowienia dzbanom!

e_robertos

Jasne, że ma fabułę, trzeba tylko oglądać a nie przewijać, na mnie "Punisher"zrobił pozytywne wrażenie, a Thomas Jane świetnie wyglądał w roli Franka Castle, dużo lepiej niż Dolph Lundgren.

ocenił(a) film na 2
Demonologic

Film nie zapewnia żadnych emocji, jest po prostu sztuczny!!! Brak mu jakiegokolwiek klimatu porównywalnego z innymi ekranizacjami komiksów.

1) Weżmy choćby scenę gdy bandziory wychodzą na plaże i idą zabić całą rodzinę głównego bohatera. Nie ma w tym nic podniosłego i przejmującego, ot po prostu zwykła scena!

2) Akcja jest zbyt przewidywalna abym mógł dać wyższą ocenę. Zdania niestety nie zmianię.

3) Ewidentne "zapchajdziury" pogrążają Punischera do naprawdę niskiej oceny. Trzeba przyznać, że film jest po prostu słaby

Pozdrawiam fanów klątwy 4;)

ocenił(a) film na 4
e_robertos

Panowie, moja opinia jest jak najmniej pozytywna w tym filmie. Nie wiem co sie podoba w tym filmie. Wątki są strasznie naciągane gra aktorska stoi na poziomie wczesnych odcinków "Mody na sukces", kostiumy przypominają te które były w "Przygodach Pana Kleksa". Jedyne co mi sie podobało to końcowe napisy na które sie obudziłem. Pozdrowienia dla wszystkich fetyszów na punkcie zastawy stołowej:)

ocenił(a) film na 8
Cephei

Tylko pogratulować wypowiedzi i porównań typu: zastawa stołowa, 'Moda na sukces'. Potwierdza to tylko bardzo dobrą orientację w tematyce oper mydlanych, które ciągną sie w nieskończoność od nie wiadomo kiedy! Nic dziwnego, że szanowny kolega przysypia na innych filmach, skoro ogląda tylko takie gówna:D Bez pozdrowienia!

ocenił(a) film na 4
topikgost

musze przyznać że drogi kolega zapomina o kulturze, nic dziwnego bowiem film, który nie powoduje nic prócz torsji wywołuje jednocześnie stany depresyjne. Cóż dla osób zbyt podatnych jak kolega nie polecam takowej quasirozrywki

ocenił(a) film na 8
Cephei

o ile mi wiadomo, stany depresyjne są skutkiem głębokich wzruszeń, które są wszechobecne w tematyce oper mydlanych, nic więc w tym dziwnego, że dobre kino wywołuje u kolegi torsje; nie będę więc już ingerował w gusta przeciętnego zjadacza chleba.

ocenił(a) film na 4
topikgost

Ten film nayzwasz dobrym kinem... Pogratulowac. Odsylam do elementarza dobrego kina. jest na 2+ce taki czkl i nazywa sie dobre kino

ocenił(a) film na 6
e_robertos

Zgadzam sie z autorem !!! Film porażka daje 4/10 bo Travolta robil co mogł ale produkcji nie uratował.Jane jako Punisher to totalna PORAŻKA juz gorzej nie mogli wybrac juz lepszy by byl chyba Jackie Chan, Jane zagral bez polotu nie mial na ta postac zadnego pomyslu , akcja z Ruskiem byla Mega Syfiarska,brutalnosci to w tym filmie jest mniej niz w Smerfach ogolnie film PORAŻKA - pomysł na wskrzeszenie Punishera na duzym ekranie byl swietny ale wykonanie niestety ŻENUJĄCE !!! jedyny + to Travolta reszta na dużu - !!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
Jezier_T

Film jest genialny jak dla mnie 9/10, wspaniały klimat !! Niestety nie każdy umie zobaczyć piękno tego filmu... no coż tylko im współczuć :P Gorąco polecam to wydanie Punisher'a

adibosy

jedynie widze że przedmówca ma tu racje,film jest zajebisty i wciągający.jest on najmniej komiksowy z marvelowskich produkcji ale to nieprzeszkadza w tym jakim jest porządnym filmem akcji w przeciwieństwie do takich gniotów jak Daredevil,Fantastic Four czy nawet stary Punisher z Lundgrenem.dotej pory za najlepszą ekranizację komiksu marvela uważałem Spider-Mana ale Punisher mu dorównał.ma 9/10
P.S: Thomas Jane pokazał że umie grac.

Walker_

Przychylam się do opinii w dwóch powyższych wypowiedziach. Moja ocena to również 9/10. Bardzo dobry film akcji, jeden z najlepszych powstałych na podstawie gry. Obok "Człowieka w ogniu" jeden z lepszych filmów 2004 roku. Dobra, stworzona dla Thomasa Jane'a rola. Polecam tym którzy nie oglądali.

Walker_

Daredevil FF Punisher stary są od tego tak wiele razy lepsze że nie widzę końca jak bardzo są dobre w porównaniu do tego lipnego gniota

e_robertos

nie no szczerze wam się podobał tak naprawdę?
lipa raz góra 2 można oglądnąć ale niestety nie lubie tego mówić ale jest naprawdę słaby.Szczerze wam się tak podobał kurde nie zrozumie tego.

e_robertos

Fajny! Lepszy np. niż Zabójcza broń 4...