PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=98529}

Punisher

The Punisher
2004
6,6 57 tys. ocen
6,6 10 1 56503
4,9 16 krytyków
Punisher
powrót do forum filmu Punisher

Świetny film - świetny dramat - świetna sensacja...
Chociaż jak w każdym filmie są dłużyzny, to ten film jest poprostu extra.
Kevin Nash(biały rusek), którego grał wypadł nawet całkiem nieżle.
Szkoda, że wrestlingu już nie pokazują w tv... Aż mi się wierzyć nie chciało
że Nash z obetnie sobie włosy, ogoli się i przefarbuje. Jednak z twarzy się jego poznało i po tym że mierzy tyle samo co M.Dydek czyli 213cm...
Choć słabiutka rola J.Trawolty to jednak fajnie zagrał ojca chrzestnego...
Troche ten film przypomina Desperado nie wiem czy ktoś się z tym zgodzi ze mną, ale podobieństwo trochę jest np. są wynajmowani goście, żeby zabić Punishera. Punisher stracił to co kochał, przyjeżdza do miasta
aby się zemścić... kiedy będzie Batman tfu... Punisher 2 ???

shiroo

Kolego,obejrzyj starego Punishera z Lundgrenem ! TO jest film... :D ten nowy Punisher sie nie umywa

Kortez

Stary Punisher jest biedny w porownaniu z tym nowym ... Gdzie w ogole Lundgren mial tą słynna koszulkę z czachą bo nie pamietam zeby byla... :|????? Bieda

skibson

Stary do d...! Nowy Punisher rządzi! Ten film jest genialny!!!

skibson

Biedny jest nowy. O klimacie nie decyduje koszulka z czacha tylko caloksztalt. Ten nowy jest beznadziejny - glowny bohater chodzi po ulicach, nie ukrywa sie w zasadzie wcale... Taki holywoodzki kicz "zabili go i uciekl". Ten z 1989 mial mroczny klimat, idealnie mi sie kojarzyl z komiksem.

shiroo

Mi się też filmik podobał, co tam, może ambitne kino to nie jest, ale oglądało się super.
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 5
Veda12

Stary Punisher miał dużo lepszy klimat co nie onzacza, że ten jest zły...ale Dolph jakoś lepiej wypadł w tej roli, a to że nie było koszulki z czachą jakoś mi nie przeszkadzało.

largo_lagrande

Ten stary mi się w ogóle nie podobał, jak zresztą większość filmów z Lundgrenem.