PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=98529}

Punisher

The Punisher
2004
6,6 57 tys. ocen
6,6 10 1 56503
4,9 16 krytyków
Punisher
powrót do forum filmu Punisher

wlączając ten film mialam mieszne uczucia. spodziewalam się kolejnego niezniszczalnego bohatera i "zlych typów" których nie da się rozwalić, by w finalowej scenie zginęli z rąk niezniszczalnego, a tu takie mile rozczarowanie. Na dodatek gra Thomas Jane którego b lubię, Rebeca Romijn stamos(ahhh ta femme fatale:), że o Johnie nie wspomnę. Nie widzialam wcześniejszej wersji, więc nie będę się klócila o wyższości, po prostu polecam i nie tylko dla fanów akcji czy komiksów(ja do takowych nie należę, co przyznać muszę), ale wedlug mnie film jest po prostu "do obejrzenia". Tylko koniec mi się nie podobal, móglby bzyknąć Rebecę ;P

ocenił(a) film na 10
maja_san_D

Też lubię ten film i bardzo polecam, wczesniejsza wersja tez jest niezla ale slabsza od tej, jak chcesz to wpadnij na mój blog i oceń moją listęfilmów chyba że nie chcesz. A zakończenie, no niewiem czy przystoi tak kobiecie mówić.
Pozdrawiam.

Mateo_SF

"czy przystoi tak kobiecie mówić"?!?!?!
o mój drogi to mnie rozśmieszyleś. A może mialam ladnie ubrać to w slowa?
np. "szkoda iż nie odbyl stosunku z owąż, tudzież tamtąż niewiastą"-bleeee stosunek. wiem, że klóciloby się to z ideą "punisherowską" owa kopulacja, ale to taka moja wolna myśl szybująca ponad wspomnieniem o tym filmie:D żarty na bok, choć z drugiej strony klata pana Jane'a ze slynną "talią osy" Stamos musialaby wyglądać niesamowicie, wspólgrać ze sobą, po prostu tworzyć jedną calość.
EHHHHH szkoda, że się nie bzykneli ;P

ocenił(a) film na 10
maja_san_D

Bo to mialo byc smieszne, no mogli sie bzyknac czemu nie. Pozdrawiam.
P.S. Czekam na Punisher 2

ocenił(a) film na 9
maja_san_D

Też uważam, że film jest bardzo dobry.
Cytuje twoją wypowiedź: wlączając ten film mialam mieszne uczucia. spodziewalam się kolejnego niezniszczalnego bohatera i "zlych typów" których nie da się rozwalić, by w finalowej scenie zginęli z rąk niezniszczalnego, a tu takie mile rozczarowanie.
W tym filmie akurat tak było więc niebardzo rozumie o co ci chodzi ?

Oglądałem dzisiaj Punisher i Odwet - filmy są bardzo do siebie podobne, o to samo w nich chodzi, uważam jednak, że Punisher jest ciekawszy

ocenił(a) film na 9
mistrzu84

jeszcze coś dodam: ten film to troche s/f/:
- główny bohater był nieśmiertelny - strzelano do niego strzelano a on dalej żył
- punisfer rozwalał ściany
- punisher strzelał z kuszy
- punisher zabił 100 chłopa
itp

maja_san_D

Z tego co wiem to "Punisher dostał od cholery naboii, ale śmierć rodziny dała mu powód do życia i póki nie dopełni zemsty, nie może tak łatwo zginąć [jeżeli w ogóle może]" taka jest moja teoria, z resztą jest to wyjaśnione, komiks, gra etc.

ocenił(a) film na 9
myzt_2

mi sie tam podobal troche bajka ale mozna obejrzec.