PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=634740}
5,6 1,0 tys. ocen
5,6 10 1 1012
Pusher
powrót do forum filmu Pusher

Pierwsza myśl: "łał, kontynuacja!"
Chwilę później: " Zaraz, zaraz; Frank i Tony razem w filmie? Spotkanie po latach?"
Sekundę później spojrzałem na obsadę i zrozumiałem, że mamy do czynienia z
anglojęzycznym remakiem. Szkoda, ale Przynajmniej milo pozostanie ten sam

ocenił(a) film na 7
knopson

Mogli by troche zamieszać w fabule,ciekawiej by było,moze końcówka...Juz po trailerze(pachnie Dobermanem francuskim) widac,ze ta wersja ma większy power aż żałuje,ze ogladałem oryginał,który mimo,ze był dobry(wiarygodna gra aktorów,kamera chodząca za głównym bohaterem)to w wykonaniu ogólnym trochę trącał archaizmem.Pewnie w najnowszej nic mnie nie zaskoczy odnośnie fabuły.

użytkownik usunięty
aronn

"Większy power" zabije ten film.

Jesus popieram, dla mnie dzieło może nie idealne ale "skończone" dodawanie czy ujmowanie nie ma tu sensu, dlatego bardziej bym się cieszył z "kontynuacji" niż z drugiego podejścia do tematu.

babunn

Dla mnie Pusher 1 cześć był cieniutki. Może zrobią coś lepszego jak pójdą w brutalność, którą ostatnio brytole prezentują w takim produkcjach jak Day of Violence

http://www.youtube.com/watch?v=tUdlMangbCQ.

Moondog

Pusher był wystarczająco brutalny moim zdaniem, ma wzbudzać emocje a nie siekać po mózgu. To jak z przyprawami, mają dodawać smaku a nie wypalić język. Pusher 2 i 3 były jeszcze brutalniejsze i przez co moim zdaniem słabsze, trochę mniej polotu mniej wyważenia....

babunn

Jedynka miała fatalne zdjęcia, miałem wrażenie że oglądam film nakręcony przez jakiegoś rapera. 2 i 3 były pod tym względem dojrzalsze i znaaacznie bardziej mi się podobały.