Putin

2025
2,2 4,3 tys. ocen
2,2 10 1 4339
1,3 16   krytyków
Putin
powrót do forum filmu Putin

Ten film wiele udowadnia.

1. Vega powinien zająć się czymś innym niż reżyseria. Wiedziałem to już wcześniej ale „Putin” utwierdza mnie w tym przekonaniu.

2. Każdy kolejny film Patryka jest taki sam. Te same zabiegi montażowe, ujęcia z drona, dziwne drgawki kamery, ścieżka dźwiękowa w rodzaju „Epic trailer music”.
Nie ma tu nic co mogłoby Was zaskoczyć.

3. Aktorstwo w tym filmie stoi na najwyższym poziomie. Jest to najwyższy poziom poniżenia dla prawdziwych aktorów.

4. AI w kinie to zbrodnia. Powinna być karana i to surowo. Model twarzy dyktatora przypomina w niektórych scenach filtry z tik toka, w większości scen wyraz twarzy przypomina wyraz twarzy ofiar lobotomii.

Ktoś tutaj oszukuje.. nieładnie Patryk. Znowu to zrobiłeś XD

„To będzie wielki film”
„Obnażę prawdziwe oblicze Putina”
„Dystrybucja tego filmu ma miejsce w ponad 60 krajach, chciałbym kręcić filmy globalne”

Nie wierzcie w to. Włączcie sobie w necie jak już będzie za darmo, popcorn zróbcie w mikrofali. W Multikinie dostałem nieświeży, zimny i był w nim włos.
Naprawdę żałuję, że wydałem pieniądze i straciłem czas ale cóż… człowiek wiedział a i tak się łudził. To był mój ostatni kinowy seans autorstwa Patryka Vegi.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
WalterED

''1. Vega powinien zająć się czymś innym niż reżyseria '' wątpliwe by Vega posłuchał krytyki i zrezygnował z kariery reżyseria '.

ocenił(a) film na 1
KuroganeYaiba

'Kariera': Spółki Patryka Vegi - przy 16,6 mln zł przychodów sprzedażowych miały 11,3 mln zł straty netto.

st4lk3r

wątpliwe by to Vege przekonało

WalterED

takie włosy łonowe często przenoszą hiv. lepiej idź się zbadaj. jak będziesz brał 1 tabletke dziennie przez resztę życia to nie zachorujesz na aids