Ramona i Beezus

Ramona and Beezus
2010
6,6 14 tys. ocen
6,6 10 1 13536
5,5 2 krytyków
Ramona i Beezus
powrót do forum filmu Ramona i Beezus

Mogę od razu stwierdzić po zwiastunie, że będzie to totalna klapa i dno. Film dla conajwyżej 8latek z minimalnie rozwiniętą wyobraźnią. Pfff. Nawed co do 8latek będzie za słaby. Do tego wybrali nagorszą z możliwych aktorkę do roli Beezus. Jakby nie mogli wybrać Emmy Roberts czy Emmy Watson, musilei wybrać tą najbardziej cukierkową i beznadziejną gwiazdeczkę ze stajni Disneya. Błagam...

iCandace

Ona jest tysiąc razy lepsza od Demi Lovato czy Miley Cyrus.

emillo97

Dokładnie , najlepsza z całej trójki. Chyba jedyna z bandy Disneya ,która nie ocieka tonem lukru ;)

iCandace

Ogarnij sie czlowieku!!! ...

iCandace

Moim zdaniem wyszedł bardzo fajny familijny film. Nie rozumiem ludzi którzy skreślają go na wstępie przez Selene Gomez..

iCandace

Jak nie masz zamiaru oglądać , to zrób światu przysługę i na drugi raz nie miej zamiaru komentować !! Szkoda mi takich dzieci jak ty .

iCandace

tez tak do tego filmu podchodizlem jak ty... po obejrzeniu moge stwierdzic ze sie mylilem :)

iCandace

myślę, że nie możesz oceniać czegoś, czego nie oglądałaś

iCandace

Moim zdaniem fajny film i nie narzekam że Beezus to Selena Gomez . Jeśli nie oglądałaś to nie oceniej go .

ocenił(a) film na 4
Emin00

Obejrzałam i powiem że dno... Kompletne dno.

olka0443

Ja obejrzałem ze względu na Selene. Film mi się podobał, dobre kino familijne.

ocenił(a) film na 8
iCandace

koleżko czy koleżanko nie oglądałaś to sie nie wypowiadaj obejz i dopiero sie wypowiedza po zwiastunie to mozna gowno stwierdzic

ocenił(a) film na 7
iCandace

zanim zaczniesz oceniać i pisać głupoty na temat: "dla ludzi w jakim wieku jest to film" to najpierw zerknij na gatunek filmu! To jest film FAMILIJNY!!!!! Irytuje mnie taka ludzka bezmyślność. Jak będziesz miał/a dzieci to puszczaj im "Teksańską masakrę..." albo jakieś "ambitne" filmy typu "American Beauty". Na pewno ośmiolatek wszystko zrozumie i przez lata będzie ci za to dziękował.

ocenił(a) film na 8
izas91

Moim zdaniem Selena pasuje do tej roli. A poza tym obejrzałam ten film ze względu na treść a nie na aktorów.

ocenił(a) film na 8
iCandace

Ja dopiero co mam zamiar obejrzeć ten film. Słyszałam od koleżanki, że jest fajny. Ale nie ze względu na to, że gra tam Selena Gomez. Lubię ją i nic do niej nie mam. Ale teraz zobaczyłam, że gra tam Huch i od razu wydaje mi się, że będzie super ;DD. Nie oceniajce filmu ze względu na obsadę, tylko na fabułę. Chociaż uważam, że niektórzy aktorzy ulepszają filmy ;)

iCandace

Prawie 20 letnią Watson? Pfff.... ;{

iCandace

Nawed? Taki błąd może co najwyżej popełnić 7 latka. Watson nie jest taką dobrą aktorką a Selena nie jest najgorszą aktorką. Gra lepiej niż Ariana a to że grała w filmach Disney nie znaczy, że jest słabą aktorką. A ocenianie filmu po zwiastunie to tak samo jak ocenianie książki po okładce. Obejrzałam ten film tylko dla Seleny i mi się nie podoba, ale każdemu podoba się co innego. A to że nie lubisz kogoś kto występuje w danym filmie wcale nie oznacza, że film jest do dupy. A Poza tym nie rozumiem dlaczego aż tyle Polaków nie lubi Seleny...