Mogę od razu stwierdzić po zwiastunie, że będzie to totalna klapa i dno. Film dla conajwyżej 8latek z minimalnie rozwiniętą wyobraźnią. Pfff. Nawed co do 8latek będzie za słaby. Do tego wybrali nagorszą z możliwych aktorkę do roli Beezus. Jakby nie mogli wybrać Emmy Roberts czy Emmy Watson, musilei wybrać tą najbardziej cukierkową i beznadziejną gwiazdeczkę ze stajni Disneya. Błagam...
Moim zdaniem wyszedł bardzo fajny familijny film. Nie rozumiem ludzi którzy skreślają go na wstępie przez Selene Gomez..
Jak nie masz zamiaru oglądać , to zrób światu przysługę i na drugi raz nie miej zamiaru komentować !! Szkoda mi takich dzieci jak ty .
Moim zdaniem fajny film i nie narzekam że Beezus to Selena Gomez . Jeśli nie oglądałaś to nie oceniej go .
koleżko czy koleżanko nie oglądałaś to sie nie wypowiadaj obejz i dopiero sie wypowiedza po zwiastunie to mozna gowno stwierdzic
zanim zaczniesz oceniać i pisać głupoty na temat: "dla ludzi w jakim wieku jest to film" to najpierw zerknij na gatunek filmu! To jest film FAMILIJNY!!!!! Irytuje mnie taka ludzka bezmyślność. Jak będziesz miał/a dzieci to puszczaj im "Teksańską masakrę..." albo jakieś "ambitne" filmy typu "American Beauty". Na pewno ośmiolatek wszystko zrozumie i przez lata będzie ci za to dziękował.
Moim zdaniem Selena pasuje do tej roli. A poza tym obejrzałam ten film ze względu na treść a nie na aktorów.
Ja dopiero co mam zamiar obejrzeć ten film. Słyszałam od koleżanki, że jest fajny. Ale nie ze względu na to, że gra tam Selena Gomez. Lubię ją i nic do niej nie mam. Ale teraz zobaczyłam, że gra tam Huch i od razu wydaje mi się, że będzie super ;DD. Nie oceniajce filmu ze względu na obsadę, tylko na fabułę. Chociaż uważam, że niektórzy aktorzy ulepszają filmy ;)
Nawed? Taki błąd może co najwyżej popełnić 7 latka. Watson nie jest taką dobrą aktorką a Selena nie jest najgorszą aktorką. Gra lepiej niż Ariana a to że grała w filmach Disney nie znaczy, że jest słabą aktorką. A ocenianie filmu po zwiastunie to tak samo jak ocenianie książki po okładce. Obejrzałam ten film tylko dla Seleny i mi się nie podoba, ale każdemu podoba się co innego. A to że nie lubisz kogoś kto występuje w danym filmie wcale nie oznacza, że film jest do dupy. A Poza tym nie rozumiem dlaczego aż tyle Polaków nie lubi Seleny...