Niestety ale zrobiony w tak nudny sposób, że w połowie wyłączyłam...może i dalej się okazało, że ma jakiś przekaz itp jak wypiszecie ale nie wiem... takie nudy, że masakra nie polecam
A przepraszam bardzo, czego wy się spodziewaliście po filmie familijnym? Pościgów, wybuchów? Wampirów? *-* Moim zdaniem film jest bardzo przyjemny, idealny na nudne niedzielne popołudnie. :)
to, że jest familijny to żaden argument.... jest wiele filmów familijnych które w ogóle nie nudzą tutaj nic się nie dzieje prawie cały czas sceny w domu... z familijnych to mi przychodzi na myśl zaczarowana to jest spoko film!
Znaczy powiem tak: gdyby nie to że chciałem oglądnąć jak zagra Selena Gomez, to chyba po pierwszej scenie bym wyłączył, chociaż tak po oglądnięci 3/4 filmu zaczyna się robić śmieszniej :)
kurcze to długo trzeba czekać :P może kiedyś wrócę do tego filmu , w sumie to nie fair wystawiać ocenę za początek no ale jakoś nigdy mi się nie zdarzyło żeby było tak nudno jak w tym filmie nie mogłam ...
dziwią mnie te posty , bo jak dla mnie film był od początku fajny, a w miarę trwania filmu robił się cudny, ale każdy może mieć swoje zdanie.