Ramona i Beezus

Ramona and Beezus
2010
6,6 14 tys. ocen
6,6 10 1 13536
5,5 2 krytyków
Ramona i Beezus
powrót do forum filmu Ramona i Beezus

od razu zakladam że ten film bedzie denny, Selena to zawsze człowiekowi film obrzydzi. :P

shoshan

I to mnie właśnie denerwuje, kiedy ktoś z góry zakłada kiepską grę aktorską, czy słaby poziom film, nie widząc nawet zwiastunu!
I tak mnie zastanawia: czemu gwiazdki Disney'a, kiedy próbują rozpocząć karierę nie związaną z tąże wytwórnią, są tempione. I wątpię, czy za granica to zjawisko jest tak samo popularne...
Ludzie, nie bądźcie madrzejsi od speców, którzy oceniają talent aktorski i angażują ludzi! Oni, tak sobie myślę, chyba wiedzą lepiej od was...
I jeżeli, ktoś, np.: Selena, był angażowany od najmłodszych lat w różne produkcje (chodźby i mało znana epizodyczna rola w "Strażniku Teksasu") to chyba oznacza, że rózni ludize uwierzyi w jej talent, i to ludize, którzy znają się na sowjej pracy.
I trzeba wiedziec jeszcze jedno: wiele filmów jest produkcji, Disney'owskiej, chodźby i "Piraci z Karaibów". Bądźcie konsekwętni: albo będizecie mówili: "Film będize głupi, bo zagra w nim Orlando Bloom", albo nauczie się oceniać obeiktywnie!
Wiem, że w poprzedniej wypowiedzi nie zostało zaznaczone, że nie lubi Seleny z powodu wystąpienia w filmach Disney'a, ale z doświadczenia, chodźby i podświadomi, wiele osób tak działa!

shoshan

Zgadzam się z aka13: nie można z góry zakładać, że coś jest słabe, tylko z powodu obsady :P. Nawet najlepszym nie zawsze udaje się wybrać rolę, w której wypadną naturalnie, trzeba to przyznać. Bardzo możliwe, że Selenie uda się odegrać swoje kwestie bardzo dobrze, gdyż po prostu wczuje się w nią.
Pozdrawiam :D
P.S. Osądza się po zobaczeniu filmu, a nie przed - jasnowidzem jesteś?

ocenił(a) film na 8
shoshan

jesli tobie nie podoba sie gra Seleny i filmy z nia to ok, napisz ze tak jest, wystarczy

okreslenie denny film nie jest obiektywne, bo ja lubie i Selene i filmy z nia

a jesli jestes takim specem to powiedz co ona robi zle w swojej grze

szkoda, ze w polsce sa az tak dziwni ludzie, zazdroszcza i wyzywaja
nie siedzcie przed kompem i nie piszczie takich komentarzy, tylko pokarzcie na co was stac