RANY!! Co wy w tych produkcjach widzicie? To był mój ostatni polski film jaki obejrzałem. Już mam dosyć takich gniotów. Kolejny film pasujący do standardowej formuły kina polskiego: dużo przekleństw, seks, głupie i proste dialogi, seks, byle jaka historia i seks. Tak, to jest standardowa formuła polskiego kina. Nic dziwnego, że niektóre kraje 3-go świata są w stanie nakręcić filmy znacznie przebijające nasze. Nawet nie wypowiadam się o Rosjanach miażdżących nas swoimi dziełami pod względem fabularnym, gry aktorskiej i efektów specjalnych.
Plusy filmu - lektor, Bogusław Linda (dobitnie pokazał, że nie potrafi już grać), kilku innych przystojniaków przez których, każda blondynka pójdzie na ten film do kina.
Rany.. jeszcze nie byłem tak wpieniony wychodząc z kina. Z chęcią dałbym w ryj producentowi i kazał zwrócić mi pieniądze oraz odszkodowanie za zniszczenie oczu tym gniotem.
Jeśli komuś się nudzi i ma ochotę wyjść z dziewczyną - wybierzcie inny film lub spędźcie czas w przytulnej restauracji itp.
ZASTANAWIAŁEM SIĘ GDZIE WIDZIAŁEŚ RANDKĘ W CIEMNO I PATRZĘ, PATRZĘ, NIE BYŁO PRZEDPREMIER, WIĘC SWOJĄ OPINIĘ WIECZNIE ZNUDZONEGO SWOIM MARNYM ŻYCIEM CZŁOWIECZA WSADŹ SOBIE MIĘDZY NOGI:-D
POLSKIE REALIA, RZECZYWISTOŚĆ ŻYCIA I WSPÓŁŻYCIA, NA PEWNO "POLSKIE" POCZUCIE HUMORU I CZASAMI ŚWIETNĄ ZABAWĘ. JAK JUŻ KLNĄ TO NIE W STYLU "WŁAŚNIE SPADŁEM Z BAMBUSA: MOTHER FUCKER" ITP TYLKO PROSTE POLSKIE "SPIERD...J NA DRZEWO POPAPRAŃCU"
dużo przekleństw, seks, głupie i proste dialogi, seks, byle jaka historia i seks - JA JESTEM JAK NAJBARDZIEJ ZA :-)!
LINDA! A SZYC I BLIŹNIACZE CYCKI DERESZOWSKIEJ TO CO? POUCIEKAŁY MIĘDZY PALCAMI?
Trochę grzeczniej chłopczyku. Nie masz za grosz kultury, więc nic dziwnego, że taki szajc ci się podoba.
Ten film to DNO dla miernoty intelektualnej. Myślałam, że nic nie przebije "Ciacha". Myliłam się. Wulgarny "humor" i rzucanie mięchem, ot rzeczywiście jest się czym zachwycać!
Szyc, Dereszowska, Kot, Linda... aż wstyd, że można się tak zeszmacić dla pieniędzy. Zero godności. Szycowi się nie dziwię, bo on ma zwyczaj grać w popapranych filmach, ale Linda się skompromitował już totalnie.
black_catts po twoich odpowiedziach wynika, że jesteś strasznie niewychowanym i wulgarnym człowiekiem. Nie masz pojęcia o "komedii" jeśli dla ciebie są to tylko przekleństwa i seks. No cóż, widać takie kino jest idealne dla ciebie - bardzo proste i głupie. Polecam ci wypad do jakiejś "meliniarni" gdzie za darmo znajdziesz to co ci się podoba:)