PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=592785}
9,1 21  ocen
9,1 10 1 21
Ranger's Apprentice
powrót do forum filmu Ranger's Apprentice

Urzekła mnie seria "Zwiadowcy" Johna Flanagana. Jest to barwna opowieść, dla tych którzy dość już mają magii, a oczekują przygody ;). Świetnie się ją czyta, polecam nie tylko dzieciom :).
Mam nadzieję, że ekranizacja dojdzie do skutku.

madziula357

Tak, seria jest wspaniała. Miałam już dośc Eragonów i innych sronów o smokach i magii. Zwiadowcy naprawdę przypadli mi do gustu. Fajne tłumaczenie, miło się czyta. Gorąco polecam. Mam nadzieję, że nie skrzanią tego filmu :P

zuzik5

Książka mnie urzekła i mam nadzieję, że z filmem będzie podobnie. Jak na razie czekam do października na Okup za Eraka :)

NightFury

a ja muszę nadrobić zaległości, bo jeszcze Oblężenia Macindaw nie czytałam ^^

madziula357

Nadrabiaj, nadrabiaj. W październiku 7. cześć ^^

zuzik5

Tylko pytanie kiedy będzie ten film ...

madziula357

Ja w sumie do "Eragona" nic nie mam (książek, film jest beznadziejny), ale jeśli chodzi o "Ranger's apprentice", to jestem zdecydowanie fanką serii :D Mam nadzieję, że zrobią ekranizację, naprawdę dobrą :)

ocenił(a) film na 10
Yennefer_22

ja właśnie przed chwilą skończyłam czytać 1 część. jest ich aż 7?! ja to dopiero mam zaległości ;) ale postaram się je nadrobić .w możliwie najkrótszym czasie ;D pozdrawiam wszystkich fanów serii jako nowicjuszka ,która dopiero przybyła do Araluenu ;)

Ivein_Lyon

Jest ich 11 a nie siedem ale bardzo polecam :)

użytkownik usunięty
SonicP

Niestety w Polsce można przeczytać tylko 9...Premiera 10 przypada na styczeń 2012 roku, a 11 (podobno ostatniej) jeszcze nie zaplanowano, bo 4 listopada była w Australii. Ja dzisiaj wypożyczyłem 4 część. Dużo mnie czeka, ale urzekła mnie ta książka i będę smutny, jak skończy się ta cała historia. ;(

ocenił(a) film na 10

:> zwiadowcy 10 książka już jest do kupienia na stronie

ocenił(a) film na 10
madziula357

ja pier jak w ogóle będzie film to ja jestem killer :D
ps. już 2 lata od założenia tematu a tu filmu nie ma :(

fafiksonic

Rzeczywiści lipa ;P

Desire01

no tak, pewnie im się nie opłaca. może to i lepiej w ogóle nie robić, niż zepsuć

madziula357

Jednak byłabym ciekawa jak wyszedł by film, przynajmniej 1 cześć, z chęcią poszłabym do kina

fafiksonic

2014 rok i nadal nic nie wiadomo ;/

Arya_elda

To już pewne że raczej, Zwiadowcy niedoczekają się ekranizacji, cóż taka prawda :|

filmowy_laufer

szkoda, chociaż teraz po przeczytaniu 12 części uważam że serial byłby zdecydowanie lepszy niż film

madziula357

No w sumie ;>

filmowy_laufer

A jednak ja wciąż będę czekać ;p

Arya_elda

i dobrze podobno w tym roku ma być lub w przyszłym. Nie radzę sie poddawać. ;)

Arya_elda

Ja też, choćby do końca życia. A te wszystkie trailery na Youtubie to są jakieś funmade, po prostu koleś powklejał sobie fragmenty róźnych filmów i tada, zwiadowcy! Ale jeżeli ktoś zrobi w końcu porządny film, to to będzie highlight mojego życia.

ocenił(a) film na 10
Arydyjczyk

2017r i filmu niema