Urzekła mnie seria "Zwiadowcy" Johna Flanagana. Jest to barwna opowieść, dla tych którzy dość już mają magii, a oczekują przygody ;). Świetnie się ją czyta, polecam nie tylko dzieciom :).
Mam nadzieję, że ekranizacja dojdzie do skutku.
Tak, seria jest wspaniała. Miałam już dośc Eragonów i innych sronów o smokach i magii. Zwiadowcy naprawdę przypadli mi do gustu. Fajne tłumaczenie, miło się czyta. Gorąco polecam. Mam nadzieję, że nie skrzanią tego filmu :P
Książka mnie urzekła i mam nadzieję, że z filmem będzie podobnie. Jak na razie czekam do października na Okup za Eraka :)
Ja w sumie do "Eragona" nic nie mam (książek, film jest beznadziejny), ale jeśli chodzi o "Ranger's apprentice", to jestem zdecydowanie fanką serii :D Mam nadzieję, że zrobią ekranizację, naprawdę dobrą :)
ja właśnie przed chwilą skończyłam czytać 1 część. jest ich aż 7?! ja to dopiero mam zaległości ;) ale postaram się je nadrobić .w możliwie najkrótszym czasie ;D pozdrawiam wszystkich fanów serii jako nowicjuszka ,która dopiero przybyła do Araluenu ;)
Niestety w Polsce można przeczytać tylko 9...Premiera 10 przypada na styczeń 2012 roku, a 11 (podobno ostatniej) jeszcze nie zaplanowano, bo 4 listopada była w Australii. Ja dzisiaj wypożyczyłem 4 część. Dużo mnie czeka, ale urzekła mnie ta książka i będę smutny, jak skończy się ta cała historia. ;(
ja pier jak w ogóle będzie film to ja jestem killer :D
ps. już 2 lata od założenia tematu a tu filmu nie ma :(
Ja też, choćby do końca życia. A te wszystkie trailery na Youtubie to są jakieś funmade, po prostu koleś powklejał sobie fragmenty róźnych filmów i tada, zwiadowcy! Ale jeżeli ktoś zrobi w końcu porządny film, to to będzie highlight mojego życia.