PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=219331}

Rasa

The Breed
2006
5,5 9,3 tys. ocen
5,5 10 1 9319
4,0 4 krytyków
Rasa
powrót do forum filmu Rasa

Ja myślałem że te psy będą jakoś komputerowo zmutowane,i niezniszczalne,a tu się okazały
normalne psy wyszkolone,owszem było bajecznie,z nierealnymi scenami,ale w końcu to był horror,a
nie film dokumentalny z Animal Planet,więc ciężko żeby wszystko było w nim realistyczne,mi tam się
podobał,i nie wiem czemu wy ludziska narzekacie na niego,pokażcie mi horror realny,bo ja jeszcze
takiego nie widziałem.Dlatego film oceniam 7/10 i polecam.

ocenił(a) film na 7
jazdowicz2666

Jak wyżej. Czuć tutaj było stary klimat tego gatunku, nie jest to nic nadzwyczajnego, ale nie nudziłem się jak oglądałem, w przeciwieństwie to większości obecnych filmów (nie tylko horrorów).

jazdowicz2666

Za wiele to ich nie wyszkolili - kazdy pies umie szczekac, gryzc i biegac. Do tej pory nie rozumiem dlaczego stojac na dachu nie strzelali do psow z luku, ani tego, ze sluchali muzyki zamiast myslec jak je zalatwic (w koncu to byly tylko psy).
Nie lubie otwartych zakonczen, wole gdy wszystko jest dopowiedziane. I uwazam, ze dla takiej obsady mozna wymyslec lepszy scenariusz. Psy tez zagraly bylejako - przynajmniej ja nie widzialam nic w ich wykonaniu co by mi sie podobalo.

ocenił(a) film na 7
cumartesi

Eee nie ma co narzekać,właśnie przez to że psy nie robiły jakiś tam nie wiadomo jakich sztuczek to przez to wszystko wyglądało tak naturalnie.Obejrzyj sobie horrory ze zwierzakami na TVPuls,jak są komputerowo zrobione to jest dopiero powód do narzekania. ;D A jeśli chodzi o zachowanie bohaterów,czemu robili takie błędy które wymieniłaś,to nie ma co się dziwić to był tylko film że tak postępowali a nie inaczej,w każdym innym horrorze występują podobne zachowania dziwaczne.Nie był to w końcu dokument żeby wszystko było prawdopodobne. :)