Ten film to jedna wielka pomylka !! Spodziewalem sie filmu o zmutowancyh psach , a tu nagle wyskakują jakieś kundle zwykłe!! W tym filmie jest po prostu zero napięcia . Oceniam go na 4/10
"Spodziewalem sie filmu o zmutowancyh psach , a tu nagle wyskakują jakieś kundle zwykłe!!"
One były zmutowane ale nie tak jak tyś sobie myślał może sobie wyobrażałeś że to będą takie frankensteiny w psiej skórze ? One wyglądały jak zwykłe "kundle" ( chociaż nie wiem czy owczarki niemieckie można tak nazwać) ale były bardzo inteligentne i agresywne. Jeśli według ciebie tu nie było napięcia to człowieku podziwiam cię ty masz chyba nerwy ze stali. Ale cię nie będę potępiać to jest twoje zdanie ja mam inne mnie się podobał, nie zamierzam się z tobą kłócić jak to niektórzy robią nie miej mi za złe tej wypowiedzi nie chciałam cię w żaden sposób urazić więc pozdrawiam serdecznie. :)
Kundle czy owczarki ten film jest bardzo dobrym przykładem pseudo horroru klasy C. Szkoda czasu.
Popieram. Dno, masakra i durne amerykańskie infantylne studenty. Mnie w tym filmie najbardziej straszyła paskudna Rodriguez;)