PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=322862}

Ratunku! Awaria

Be Kind Rewind
2008
6,0 5,9 tys. ocen
6,0 10 1 5851
5,6 9 krytyków
Ratunku! Awaria
powrót do forum filmu Ratunku! Awaria

słabiutko, nudno i w ogóle nie wiadomo co, ni to komedia ni dramat choć na moje gdyby więcej było w tym tego pierwszego było by lepiej
końcówka jakaś taka mało satysfakcjonująca a cały film ciągnie się w nieskończoność mimo że to tylko nieco ponad półtorej godziny
zmarnowany bardzo dobry pomysł

ocenił(a) film na 3
vomit

zgadzam się. z początku patrzyłam na film i w ogóle nie wiedziałam na co patrzę, dopiero ocknęłam się podczas sabotażu na elektownie (i zupełnie nie mam pojęcia po co mieli to zrobić), potem znowu jakaś zawiecha mnie dopadła, po czym ocknęłam się na kręceniu ghostbusters i niewiele więcej pamiętam... no może dość wierne odwzorowanie rush hours 2... faktycznie ciągnie się i ciągnie. jak miałam nadzieję, że to już koniec, okazało się że jeszcze 40 minut filmu, rrrrany.... ogólnie mało śmieszny i dość naciągany

ocenił(a) film na 9
Nancy_5

skoro nie ogladalas dokladnie to po co odzywasz sie?

ocenił(a) film na 3
jet

zeby zaznaczyc ze jest malo interesujacy? q**a jakbys nie zauwazyl to jest forum, a forum jest po to zeby sie odzywac

Nancy_5

Film poniżej oczekiwań. To miała być komedia, a były w nim z 2 może 3 śmieszne momenty (m.in. wspomniany w pierwszym poście sabotaż elektrowni).

Do końca miałem nadzieję, że film się jakoś rozkręci, ale niestety się przeliczyłem. Podobnie u mnie 4/10