Raya i ostatni smok

Raya and the Last Dragon
2021
7,2 28 tys. ocen
7,2 10 1 28221
6,9 26 krytyków
Raya i ostatni smok
powrót do forum filmu Raya i ostatni smok

sezon ogórkowy, podejście drugie, znowu źle, bo z dziećmi i na czymś tak powszednim, ale dobrze, bo w kinie - jedno oko oglądało obrazy, drugie dzieci, trzecie - te najważniejsze, odpowiedzialne za tę część przysadki mózgowej odpowiedzialnej za śmiech i wzruszenia - trochę podsypiało, niestety, wskutek przebodźcowania rzeczy wszelkiej i wszystkiego, raczej nie ze swojej winy..

Westernik

stąd też problem: wiem jak się zaczęło, nie wiem jak skończyło, ale też - nie chcę, po co mnie to wiedzieć..

Westernik

tym niemniej przebudziwszy się pod koniec.. tam, przebudziwszy zaraz, powiedzmy, otworzywszy jedno oko do połowy, lewe, zrazu ujrzałem, że wszyscy sobie wybaczyli, że każdy robi tam za cząstkę kogoś innego, że wszyscy się kochają - sorry, to już wolę dobrą, zdrową, starotestamentową karę: złe skazy umierają w finale, złe hieny rzucane innym hienom na pożarcie, i tak dalej, i tak dalej, ale dzieci zachwycone..

Westernik

a jutro Kosmiczny Mecz na którym zniosę jajko chyba, zapewne od razu na twardo albo połknę własną głowę, słowem: wakacje, kurka, wakacje na westerplatte..