Raz w życiu

Once In the Life
2000
5,5 151  ocen
5,5 10 1 151
Raz w życiu
powrót do forum filmu Raz w życiu
Chlor_3

Syf to masz między uszami

ocenił(a) film na 3
BISKAN

Już ci lepiej?

ocenił(a) film na 3
BISKAN

Bo jak nie to weź swoje tabletki na głowę.

Chlor_3

Na głowę to twoi starzy upadli spładzając takie upośledzone kur estwo jak ty

ocenił(a) film na 3
BISKAN

Przynajmniej mam rodziców a nie wychowała mnie para gejów z Berlina szmato

ocenił(a) film na 3
BISKAN

Tak sobie na tobie pewnie używali, że ci ich sperma wypaliła szare komórki w tym głupim zakutym łbie pało niemyta.

Chlor_3

Twoi starzy to para zeszmaconych narkomanów, gdy się urodziłeś to za działkę szprycy puszczali twe obsrane dupsko w obieg w pijackich melinach i obszczanych dworcach . Twoje żałosne doświadczenia sprawiają ze na co dzień widzisz w lustrze jedynie obleśnego cwela którego jedyną rozrywką jest masturbacja w miejscach publicznych

ocenił(a) film na 3
BISKAN

Ty o masturbacji wiesz sporo, bo twoi berlińscy tatusiowie podstawiali ci swoje wielkie czarne pały pod ryj i musiałeś jednemu robić dobrze mordą a drugiemu ręką. Potem pewnie cię opieka społeczna wzięła do jakiegoś poprawczaka a tam już cię zapinali wychowankowie od tylca. Dlatego pozostaje mi tylko współczuć, bo po takich przeżyciach musiałeś zostać takim chorym przygłupem. A teraz już sobie debilu zwal konia i daj normalnym ludziom żyć.

Chlor_3

widze m atkojebco ze masz obszerny katalog swych chorych zboczonych zabaw, pewnie starzy w wolnych chwilach od ćpania robili z ciebie worek na sperme i tak juz zostało..chory psychicznie dewiancie
masz taki burdel w zyciu ze już od samego czytania na wymioty zbiera

ocenił(a) film na 3
BISKAN

Napiszę ci po raz ostatni kundlu zawszony, bo szkoda mi czasu na ciebie. Wiem że w psychiatryku jak ci pielęgniarz dał telefon żebyś zadzwonił do rodziny,a ty wchodzisz na Filmweb i wyzywasz przypadkowych ludzi. Zatem już oddaj telefon i idź grzecznie do pokoju bez klamek i łyknij tabletki na głowę i idź spać na oddziale. Natomiast odnośnie twoich kompleksów odnośnie matki, to polecam psychoterapię bo to nie jest normalne obrażać rodziców innych ludzi. Zatem wracaj do czubków i powodzenia w leczeniu. Bez odbioru.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem