PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=34702}

Reanimator

Re-Animator
1985
6,6 6,5 tys. ocen
6,6 10 1 6484
7,2 16 krytyków
Reanimator
powrót do forum filmu Reanimator

pół na pół

ocenił(a) film na 7

Po obejrzeniu filmu miałem mieszanie uczucia. Z jednej strony rozczarowanie -- właśnie takie produkcje psuły opinie o Lovecrafcie (chyba nie ma osoby, która zainteresowałaby się twórczością najsłynniejszego mieszkańca Providence po obejrzeniu tego filmu) z drugiej strony świetnie się bawiłem oglądając ten film. Zabawa jednak głównie polegała na obserwowaniu w jaki sposób reżyser próbuje przestraszyć widza (scena kulminacyjna jest zabójcza). Głownie dla miłośników niskobudżetowych horrorów.

k_z_illa

Dawno do oglądałem...ale pamiętam, że na końcu w ciemności świeciła się zielona strzykawka...czyli to nie koniec???

użytkownik usunięty
aniolek1234

Jak to u Lovecrafta... a poza tym to byly jeszcze trzy czescie Reanimatora

ocenił(a) film na 7

Niestety nie widziałem, a szkoda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!

ocenił(a) film na 4
k_z_illa

Przez pierwszą godzinę można było się zanudzić, pózniej było troszkę lepiej. Film ogólnie słaby, pomysły śmieszne - zwłoki z głową na tacy?! do tego jeszcze małe lizanko. parodia. Można jednak obejrzeć, w końcu to klasyk gore.

użytkownik usunięty
Evergreen

Cale szczescie, ze Lovecraft tego nie widzial! Nie jest to calkiem zle, ale nie polecam nikomu poza fanami horrorow klasy B.

- Alex de Large