Mam bilety na 21 października na seans o 20.15, w Wola Parku (Multikino). Kilka sztuk. Możliwa negocjacja przy zakupie kilku biletów, wyjściowo cena: 14zł.
aanniiaaaa@wp.pl
Bilety dostałas za darmo na urodziny plusa? Jeżeli tak to po prostu jestem załamany. Zajmujesz komuś miejsce. I jeszcze żądasz za to pieniędzy. Przecież nie dostaje się biletów ot tak. Dostajesz je po to, żeby z nich skorzystać, nie by je sprzedać. W głowie mi się nie mieści. Pomyslałem teraz o żulach, którzy dostali z urzędu gminy węgiel na zimę. Sprzedali go, żeby mieć na alkohol .
tak dostałam, wyobraź sobie też, że idę do kina, ale biletów mam więcej bo nie wszyscy mają multikino w swoim mieście i dlatego mam tez bilety przysługujące na numery np. moich rodziców.
Chętnie poszłabym nawet i na 3 czy 4 seanse bo fajne filmy teraz są ale nie mogę, bo wszystkie Plus oczywiście zabukował w jednym czasie.
I ktoś z nich skorzysta więc nie zajmuje 'komuś' miejsca tylko zajmuje miejsce jakiemuś Plusowi który miał za słaby refleks żeby dostać bilety. Z Twojego rozgoryczenia zgaduję, że być może np. Tobie te bilety 'zabrałam'. I ja mam zysk, bo zarobie 3 grosze na popcorn a i ktoś spoza bo kupi bilet za 14 zl a nie 21 jak by placil normalnie.. Więc..
I racja, jak ktos czegos nie ma to zaraz czuje sie pokrzywdzony i nazywa kogoś prawie -zlodziejem. Zyjemy w czasach zazdrosci. Trzeba sie przyzwyczaić. Lepiej zarabiac na bilecie niż okradać jak to robią firmy farmacetyczne bądz koncerny tytoniowe albo zwykli pospolici bandyci.
ale głupie podejscie masz!!! to znaczy jak dostane coś za darmo to juz nie moge tego sprzedac? może komus nie odpowiada ten film i sprzeda bilety i pojdzie na inny. z twoim podejscie jak coś sie dostaje to trzeba z tego skorzystac śmieszne. Powiedz wprost zazdrościsz że ktos cos dostał a ty musisz zapłacic. Polski naród jest nie samowicie zawistny!!!
a jest też takie cos jak REGULAMIN. a tam jest napisane o SPRZEDAŻY, a raczej nie możliwości sprzedaży. Więc ogarnij się i zacznij MYŚLEĆ.
Juz ci uwierze że zawsze idealnie trzymasz sie regulaminów, głupi przykład jeśli masz prawo jazdy czy np nie przekroczyłes predkosci lub źle stanąłęś? a to tez łamanie regulaminu (który akurat sie nazywa prawem). Wiec nie bądz hipokrytom.
zgłoście sprawę od razu do sądu. Co za ludzie.. nie lepiej jednak zrobić komuś bliskiemu prezent i oddać je za darmo? xp np. mnie? xd
Ja na przykład wygrałam swego czasu płytę Linkin Park ale że wcześniej kupiłam ją sobie, to sprzedałam o połowę taniej niż ja sama zapłaciłam więc wcale na tym nie zarobiłam wręcz straciłam, a że płyty są drogie wiadomo było że większość ściąga z internetu więc musiałam opuścić cenę, no a poza tym po co mi dwie płyty. To samo z tą dziewczyną. Wcale nikomu nie zajmuje miejsca bo sale kinowe raczej nie pekają w szwach więc kina robią wszystko żeby je zapełnić no a poza tym nie dość że ktoś będzie mógł kupić taniej bilet to jeszcze se dziewczyna zarobi. Co w tym złego? Obie strony na tym korzystają. Co Tobie zajęła miejsce? Wątpie.
zostalam tak zjechana ze moze i allegro usunie od razu za niemoralne postepowanie O_O ;)
nadal nie moge ogarnac dlaczego ludzie sa tacy zawistni i wyszukuja tylko okazji zeby kogos zjechac..