PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=484297}

Red

2010
7,1 128 tys. ocen
7,1 10 1 127540
6,4 42 krytyków
Red
powrót do forum filmu Red

Mam bilety na 21 października na seans o 20.15, w Wola Parku (Multikino). Kilka sztuk. Możliwa negocjacja przy zakupie kilku biletów, wyjściowo cena: 14zł.

aanniiaaaa@wp.pl

aanniiaaaa

Bilety dostałas za darmo na urodziny plusa? Jeżeli tak to po prostu jestem załamany. Zajmujesz komuś miejsce. I jeszcze żądasz za to pieniędzy. Przecież nie dostaje się biletów ot tak. Dostajesz je po to, żeby z nich skorzystać, nie by je sprzedać. W głowie mi się nie mieści. Pomyslałem teraz o żulach, którzy dostali z urzędu gminy węgiel na zimę. Sprzedali go, żeby mieć na alkohol .

ocenił(a) film na 8
frista

to rozdawali węgiel? kiedy? dlaczego ja o niczym nie wiem? :)

ocenił(a) film na 7
frista

tak dostałam, wyobraź sobie też, że idę do kina, ale biletów mam więcej bo nie wszyscy mają multikino w swoim mieście i dlatego mam tez bilety przysługujące na numery np. moich rodziców.
Chętnie poszłabym nawet i na 3 czy 4 seanse bo fajne filmy teraz są ale nie mogę, bo wszystkie Plus oczywiście zabukował w jednym czasie.
I ktoś z nich skorzysta więc nie zajmuje 'komuś' miejsca tylko zajmuje miejsce jakiemuś Plusowi który miał za słaby refleks żeby dostać bilety. Z Twojego rozgoryczenia zgaduję, że być może np. Tobie te bilety 'zabrałam'. I ja mam zysk, bo zarobie 3 grosze na popcorn a i ktoś spoza bo kupi bilet za 14 zl a nie 21 jak by placil normalnie.. Więc..

użytkownik usunięty
aanniiaaaa

I racja, jak ktos czegos nie ma to zaraz czuje sie pokrzywdzony i nazywa kogoś prawie -zlodziejem. Zyjemy w czasach zazdrosci. Trzeba sie przyzwyczaić. Lepiej zarabiac na bilecie niż okradać jak to robią firmy farmacetyczne bądz koncerny tytoniowe albo zwykli pospolici bandyci.

ocenił(a) film na 7
frista

ale głupie podejscie masz!!! to znaczy jak dostane coś za darmo to juz nie moge tego sprzedac? może komus nie odpowiada ten film i sprzeda bilety i pojdzie na inny. z twoim podejscie jak coś sie dostaje to trzeba z tego skorzystac śmieszne. Powiedz wprost zazdrościsz że ktos cos dostał a ty musisz zapłacic. Polski naród jest nie samowicie zawistny!!!

rafib1975

a jest też takie cos jak REGULAMIN. a tam jest napisane o SPRZEDAŻY, a raczej nie możliwości sprzedaży. Więc ogarnij się i zacznij MYŚLEĆ.

ocenił(a) film na 7
vasil_zajcev

Juz ci uwierze że zawsze idealnie trzymasz sie regulaminów, głupi przykład jeśli masz prawo jazdy czy np nie przekroczyłes predkosci lub źle stanąłęś? a to tez łamanie regulaminu (który akurat sie nazywa prawem). Wiec nie bądz hipokrytom.

rafib1975

zgłoście sprawę od razu do sądu. Co za ludzie.. nie lepiej jednak zrobić komuś bliskiemu prezent i oddać je za darmo? xp np. mnie? xd

frista

Ja na przykład wygrałam swego czasu płytę Linkin Park ale że wcześniej kupiłam ją sobie, to sprzedałam o połowę taniej niż ja sama zapłaciłam więc wcale na tym nie zarobiłam wręcz straciłam, a że płyty są drogie wiadomo było że większość ściąga z internetu więc musiałam opuścić cenę, no a poza tym po co mi dwie płyty. To samo z tą dziewczyną. Wcale nikomu nie zajmuje miejsca bo sale kinowe raczej nie pekają w szwach więc kina robią wszystko żeby je zapełnić no a poza tym nie dość że ktoś będzie mógł kupić taniej bilet to jeszcze se dziewczyna zarobi. Co w tym złego? Obie strony na tym korzystają. Co Tobie zajęła miejsce? Wątpie.

ocenił(a) film na 7
aanniiaaaa

najlepiej na allegro dać , w takiej cenie powinny pójść szybko

ocenił(a) film na 7
diabol44

zostalam tak zjechana ze moze i allegro usunie od razu za niemoralne postepowanie O_O ;)

aanniiaaaa

nadal nie moge ogarnac dlaczego ludzie sa tacy zawistni i wyszukuja tylko okazji zeby kogos zjechac..

ocenił(a) film na 7
aanniiaaaa

moim zdaniem nie jest tak źle czesc ludzi cie broni i rozumie, ja tez bym tak zrobił jak ty gdybym miał albo nadmiar biletów albo jakbym nie maił ochoty na to iśc do kina