Resident Evil: Potępienie

Biohazard: Damnation
2012
6,7 7,0 tys. ocen
6,7 10 1 7035
5,0 2 krytyków
Resident Evil: Potępienie
powrót do forum filmu Resident Evil: Potępienie

są wymienione osoby które dają głos postaciom takim jak Claire i Chris skoro w RE:D występuje tylko Leon i Ada ???

ocenił(a) film na 7
jason86

Nie mam pojecia kto pisal ta obsade, ale juz wrzucilem poprawke ;)

gajos1111

:) dobrze że sa jeszcze normalni ludzie :)
pozdrawiam

ocenił(a) film na 7
jason86

Ostatnio miałem dość podobną sytuację, a mianowicie znalazłem film z Jackie Chanem, którego jeszcze nie widziałem, po oglądnięciu okazało się, że nawet nie występował w filmie:P
Od razu poprawka poleciała:)

WujekChu1ek

Po raz kolejny okazuje się że nawet obsadę możesz sobie z kosmosu wstawić do filmu - i przejdzie, ale tylko spróbuj zgubić przecinek...

ocenił(a) film na 7
fox_77

Święte słowa:) Też są takie sytuacje, że odrzucają ci kontrę z powodu niezaznaczenia płci aktora a ewidentnie aktor ma na imię John Cośtamcośtam eh szkoda gadać...

ocenił(a) film na 7
fox_77

A odnośnie filmu Ww coś mi jednak brakowało, klimat był, fajna animacja, ale było kilka niedorzecznych scen( nie chodzi o skakanie Leona i to, że mu się zawsze wszystko udaje, bo do tego już się przyzwyczaiłem), lepsza trochę była jednak Degeneracja... Jako fan serii gier(przeszedłem prawie wszystkie 2,3,4,5, nie dokończyłem tylko jedynki, Code Veronica grałem u kolesia na konsoli, bardzo fajna, i jeszcze outbrake 1,2 ale takie sobie były) czekam z niecierpliwością na część 6, wkurza mnie to bo na konsole pojawi się już za parę dni a na pieca trzeba czekać bodajże do lutego:( Jedynie co mnie teraz ratuje w oczekiwaniu na tą produkcję to Dead Island polskich producentów z Techlandu, jak nie grałeś to gorąco polecam, masa zombiaków do wyrżnięcia cię czeka, maczetami i innymi przyborami codziennego użytku:P Wiem, że masz X360, konsolowa wersja też jest:P
pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
jason86

Mogli jeszcze dodać Schwarzeneggera i tak by dodali go;p

ocenił(a) film na 9
jason86

Haha ogladajac juz na poczatku zastanawialem sie kiedy pokaze sie Ashley i co wogole corkeczka prezydenta USA bedzie tam robic :P