Resident Evil: Potępienie

Biohazard: Damnation
2012
6,7 7,0 tys. ocen
6,7 10 1 7035
5,0 2 krytyków
Resident Evil: Potępienie
powrót do forum filmu Resident Evil: Potępienie

Jest nowy zwiastun

użytkownik usunięty

Czekam z niecierpliwością :)

http://www.youtube.com/watch?v=FmUR6f39dg4&feature=player_embedded

ocenił(a) film na 10

No widać, że będzie to najlepszy re ;) lepszy i to o wiele od retrybucji ;), film zapowiada się bardzo dobrze!!!Już nie mogę się doczekać kiedy go obejżę, widać, że bardzo odróżnia się od Degeneracji ;).

użytkownik usunięty
ziomxd

Będzie o klasę lepszy od retrybucji i tych wszystkich słabiutkich filmów z Alice. To jest prawdziwy RE. Degeneracja bardzo mi się podobała i jeszcze występował w niej ulubiony Leon :) Damnation zapowiada się genialnie i widać, że będzie się różnić. Leon jest bossem.

ocenił(a) film na 10

Nom zgadzam się lepszy od tych wszystkich filmów z alice.Zgadzam się, że prawdziwy, mi też Degeneracja się bardzo podobała, no Leon to obowiązkowo w takim filmie :), to moja ulubiona postać, według mnie najlepsza ze wszystkich postaci, no i to o ile będzie się różnić XD, szkoda że nie dali dłuższego trochę zwiastunu bo podobno czytałem, że chyba we wrześniu ma być jakiś trailer oficjalny Damnation, ale chyba żle czytałem.

ocenił(a) film na 9

i bedzie juz dawno zapomniany Ark Thompson z gun survivor, ciekawe czemu nie ma go w obsadzie

Dzięki za info :)
"RE: Degeneracja" zaskoczyła mnie na plus, nie sądziłam, że wersja animowana może być tak dobra. Czekam na ciąg dalszy :)

użytkownik usunięty
Tanir

Też czekam z niecierpliwością, widać, że poprawili animację i wszystko wygląda jeszcze lepiej :)

ocenił(a) film na 10

No nawet sam zauważyłem, że lepsza grafika jest :).