Czekam z niecierpliwością :)
http://www.youtube.com/watch?v=FmUR6f39dg4&feature=player_embedded
No widać, że będzie to najlepszy re ;) lepszy i to o wiele od retrybucji ;), film zapowiada się bardzo dobrze!!!Już nie mogę się doczekać kiedy go obejżę, widać, że bardzo odróżnia się od Degeneracji ;).
Będzie o klasę lepszy od retrybucji i tych wszystkich słabiutkich filmów z Alice. To jest prawdziwy RE. Degeneracja bardzo mi się podobała i jeszcze występował w niej ulubiony Leon :) Damnation zapowiada się genialnie i widać, że będzie się różnić. Leon jest bossem.
Nom zgadzam się lepszy od tych wszystkich filmów z alice.Zgadzam się, że prawdziwy, mi też Degeneracja się bardzo podobała, no Leon to obowiązkowo w takim filmie :), to moja ulubiona postać, według mnie najlepsza ze wszystkich postaci, no i to o ile będzie się różnić XD, szkoda że nie dali dłuższego trochę zwiastunu bo podobno czytałem, że chyba we wrześniu ma być jakiś trailer oficjalny Damnation, ale chyba żle czytałem.
i bedzie juz dawno zapomniany Ark Thompson z gun survivor, ciekawe czemu nie ma go w obsadzie
Dzięki za info :)
"RE: Degeneracja" zaskoczyła mnie na plus, nie sądziłam, że wersja animowana może być tak dobra. Czekam na ciąg dalszy :)
Też czekam z niecierpliwością, widać, że poprawili animację i wszystko wygląda jeszcze lepiej :)