Resident Evil: Potępienie

Biohazard: Damnation
2012
6,7 7,0 tys. ocen
6,7 10 1 7035
5,0 2 krytyków
Resident Evil: Potępienie
powrót do forum filmu Resident Evil: Potępienie

film właśnie obejrzałem, a ocenić nie mogę bo napisane że premiera za miesiąc? WTF?

TSS666

Dokładnie, film miał już premierę w naszym kraju :/ Poza tym, chyba nie zgadza się podany czas trwania filmu.

bialyikar

Eeee na torrentach był a to znaczy że premiera tak?

ligator

Mam na myśli Polski dubbing a nie torrenty.

ocenił(a) film na 7
bialyikar

chyba raczej polski lektor. a oficjalna premiera na dvd 25 wrzesien. http://www.sonypictures.com/homevideo/residentevildamnation/
na torentach jak zwylke z kilkudniowym wyprzedzeniem, tak czy siak premiera na filmwebie ma zla date ;(

bialyikar

Żaden polski dubbing, tylko lektor. A premiera w Polsce zapowiedziana została na 3 października, przynajmniej w wersji dla wideowypożyczalni. Licho wie, czy tego samego dnia pojawi się również wersja przeznaczona do sprzedaży detalicznej.

ocenił(a) film na 10
Pottero

Ale przecież 25 września premiera dvd i blu ray miałabyć w Europie i Azji czyli w Polsce tez jak w europie a nie 3 pażdziernika, a skąd to wyczytałeś ze 3 pażdziernika ma byc premiera DVD Blu ray w Polsce?

ziomxd

Tyle że premiera w Europie odnosi się do poważnych rynków, przede wszystkim Wielkiej Brytanii, a nie do Polski. U nas daty premier ustalają lokalni dystrybutorzy/wydawcy, więc może być to i pół roku albo rok po tzw. premierze europejskiej. Datę 3 października podają m.in. Ultima i VideoWorld – poza nimi nikt na razie nie podaje informacji nt. premiery „Potępienia” w Polsce, więc licho wie, czy naprawdę trzeciego ten film się pojawi. Biorąc jednak pod uwagę, że nagrano już do niego szeptankę, obstawiam, że tak.

ocenił(a) film na 10
Pottero

Czytałem na Ultima i Video World że według tych informacji co napisali to ma 3 pażdziernika być na polskim rynku, zobaczy się czy się pojawi trzeba czekać teraz do 3 pazdziernika czyli aż cały okrągły tydzień.

ziomxd

Pojawi się na bank bo ma w opcjach polskiego lektora i napisy.

ocenił(a) film na 10
Turkisz80

Ciekawe czy w empiku w moim mieście 3 pażdziernika ten film się pojawi jak tak to szczenia mi opadnie jak nie to nerwicy oberwę ;o. Znając życie i tak pewnie w empiku 3 pazdziernika nie będzie tego filmu tylko na next dzień ;o .

ziomxd

lepiej dzień póżniej niż rok:)

ocenił(a) film na 10
Turkisz80

Nom racja xD ;)

ocenił(a) film na 10
Turkisz80

Przestawili premierę na ultima na 10.10 2012 Re potępienie :( a miało być 3 pazdziernika a nie 10 :/.

ocenił(a) film na 10
Turkisz80

A gdzie indziej pisze, że 3 pazdziernika na allegro i video world a na ultima, że 10 pazdziernika ja już nie wiem komu wierzyć -.-...

ocenił(a) film na 10
Turkisz80

No i na wikipedii pisze że 3 pazdziernika...

ziomxd

chodzi pewnie o premierę europejską. Allegro i Ultima pewnie sprowadzili z Niemiec lub UK

ocenił(a) film na 10
Turkisz80

To w końcu kiedy w Polsce będzie 3 czy 10 pazdziernika? Bo ja już sa nie wiem.

ziomxd

3 październik. IMDB prawdę ci powie:) http://www.imdb.com/title/tt1753496/releaseinfo
A jeśli nie ma nadal w sklepię to wina kierownika;)

ocenił(a) film na 10
Turkisz80

No byłem w empiku i w media expert wczoraj i dziś i nie było a na empik.com pisze, że 10.10.2012 jest premiera.

ocenił(a) film na 10
Turkisz80

No masz rację ;).

ocenił(a) film na 10
Turkisz80

Ja ci powiem, ile można czekać za jednym filmem na świecie? Ja już nie mogę wytrzymać, Polska to naprawdę zadupie wielkie......Codziennie chodzę do empiku modląc się, myśląc i błagając , że będzie mój ten film o, którym tak cały czas myślę czyli re damnation, który będzie leżał na pułkach od filmów, ale tego nie można się doczekać, właśnie tak jest z najlepszymi filmami zawsze pod koniec są i nie wiadomo kiedy :/. I Polska daje przykład, że jest mega zadupiem, znając życie jutro jak pójdę do empiku po robocie to nie będzie tego filmu, powiem ci, że już powoli zaczynam tracić nadzieje na to czy kiedykolwiek pojawi się ten film re damnation w moim mieście w empiku na pułkach od filmów, tak właśnie jest Polska to największe zadupie na świecie :/. No i znając życie i tak go nie będzie jutro w empiku... bo tak jest z Polską, zadupie i zawsze wszystko na końcu :(.