Resident Evil: Potępienie

Biohazard: Damnation
2012
6,7 7,0 tys. ocen
6,7 10 1 7035
5,0 2 krytyków
Resident Evil: Potępienie
powrót do forum filmu Resident Evil: Potępienie
ocenił(a) film na 9

Poczekamy, zobaczymy co tam nakręcą, po afterlife się spodziewałem już nie wiadomo czego, a zawiodło mnie głównie to, że był krótki, walki trochę też czuję niedosyt, po walce z Weskerem się spodziewałem, szczerze mówiąc czegoś więcej a nie 2 kopnięcia na krzyż i koniec walki. W ogóle walki z bosami mogły by być dłuższe... Widział ktoś to? ---> http://www.filmweb.pl/film/Resident+Evil+Begins-2013-593957 Skąd w ogóle pomysł i informacja?

użytkownik usunięty
teegermaster

hm też się zastanawiam

ocenił(a) film na 7
teegermaster

bo ta część re;damnation to będzie film animowany capcomu
a szósta część będzie włąśnie już nie animowana i wyjdzie w 2013 roku

ocenił(a) film na 9
teegermaster

Dodam tylko, że podobały mi się efekty 3D w afterlife, były o niebo lepsze niż w avatarze ( OMG ja łapałem w dłonie Ranger akimbo podczas filmu xD ) i jak takie albo lepsze będą w kolejnej części to też odwiedzę kino :D Walki mam nadzieję będą dłuższe... głównie mnie to tak boli dlatego, że przeszedłem wiele RE gier i walki z bossami są naprawdę ciężkie, a w tym filmie bosy giną od tak, jak za pstrykiem palcami, a chciałbym obejrzeć coś widowiskowego w takim filmie...

użytkownik usunięty
teegermaster

popieram, najbardziej podobała mi się walka w łazience;]

ocenił(a) film na 7

Resident Evil: Damnation to kontynuacja filmu animowanego Resident Evil: Degeneracja.
Resident Evil Begins to tylko plotka. Ponoć miał być reboot filmów RE ale po sukcesie Afterlife jest to wątpliwe.
Kontynuacja Afterlife nie ma jeszcze tytułu ale jest w planach.