PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=107917}

Rewanż

You Got Served
2004
7,3 6,7 tys. ocen
7,3 10 1 6709
Rewanż
powrót do forum filmu Rewanż

...ten film moze podobac sie 12-14 latkom, 'hiphopom' i innym pajaca. Film jest cinki. Nie polecam. Dno. Odemnie ocena 1.

ocenił(a) film na 10
kamo1

Sorry ale... ja mam 21 lat, nie jestem hiphopowcem ani pajacem, a mimo wszystko film bardzo mi się podobał...
Każdy ma inny gust (i bardzo dobrze, bo jakby wszyscy lubili to samo, to świat byłby bardzo nudny) i nie możesz obrażać ludzi, którzy mają inny gust niż Ty. Jakbyś jeszcze nie wiedzial to o gustach się nie dyskutuje, właśnie dlatego, że każdy ma prawo do własnego zdania i własnych poglądów - możesz się z nimi nie zgadzać, możesz mieć inne, ale nie masz prawa obrażać innych tylko dlatego, że podoba im się coś, co Tobie nie...
Ode mnie ocena filmu: 9

lady_vicky

Brawo Vicky! Zgadzam się z Tobą w każdym słowie!

użytkownik usunięty
kamo1

film jest super, szczeglnie dla tych, ktrzy lubia dobra muzyke i fajnych, utalentowanych facetow, poza tym mona sobie popatrzec jak wyglada prawdziwy taniec ulicy, a to jet fascynujace. wrecz rozgrzewa, az nie chce sie usiedziec w miejscu, doslownie ma sie ochote poderwac i zaczac tanczyc. skoro ja mam 20 lat i tak mi sie podoba, a juz napewno nie moge o sobie powiedziec, ze jestem 'hiphopem', to powinien spodobac sie kazdemu. STOKROTNIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty

co do tych gustow to macie racje, mnie osobiscie film sie bardzo podobal, aco do tych 13,14-latkow, to nie uwaam, zaeby rozumieli prawdziwe przeslanie filmu.pozdrowienia dla osoby, ktora probowala obrazic innych, a wzorowo udalo sie jej obrazic i osmiszyc siebie!!!!!!
SYLVIA

użytkownik usunięty

ja również mam 20 lat...i film mi sie bardzo podobał...zwlaszcza ze zaczynam sie uczyc tanczyc ( hip hop i electro boogie). Film pokazał mi jak wyglada prawdziwy taniec i ze wszytskiego mozna sie nauczyc tylko wymaga to godzin pracy i miłosci do tego co sie robi:) Pozdrawiam wszytskich fanów tanca:)

ocenił(a) film na 10
kamo1

Powiem ci tylko jedno jestes baranem ...sprawa gustu...i do tego wyzywasz ludzi od pajacow...jakbys niewiedzial taniec a szczegolnie hip hop to doskonala zabwa, relax, dla niektorych sposob na zycie... powinno powstawac wiecej takich filmow zeby uswiadamac idiota ze zeby sie wyzyc nie trzeba isc na ulice komus wpier...ic ,,nastepnym razem pomysl zanim cos napiszesz!!!

użytkownik usunięty
kamo1

Jestes jelop! Pewnie masz tlusty tylek i nigdy nie chcialo Ci sie go ruszac, a breakdance to byl dla Ciebie kosmos o ktorym mozesz pomarzyc! Kto Cie tu wpuscil?? Nawet ludzie, ktorzy nie lubia klimatu hh z przyjemnoscia ogladali ten film z powodu b-boy'ow!
Film ekstra!
10

Zgadzam sie z wami wszystkimi:) no prawie ze wszystkimi oprócz pierwszej wypowiedzi na ten temat. Film jest poprostu wyczes:D Ja jestem instuktorem break dance a teraz szkole sie w tańcu hip hop i funky wiec ten film jest dobrym przykładem na to co można robić w wolnych chwilach a nie łazić i wyrzywać sie na innych:) Taniec jest cześcią naszego życia i warto poświęcić wolny czas na taki taniec a tym bardziej kto tym tańcem żyje:D mam nadzieje ze są lub wyjdą jeszcze takie filmy bo naprawde są warte uwagi:P ja przy tym filmie nie moge usiedzieć w miejscu nawet umiem kilka numerów z tego filmu:)) Pozdro!!!

sorki ale człowiek który tańczy hip-hop nie jest bboy'em..! bo jest różnica między break dance a hip-hop'em..! fakt że jest troche motywów z break'a w tym filmie ale 3/4 to hip-hop ale luuzik :)..!
peace

kamo1

koleś weź sie wogle zastanów co Ty gadasz..!nie jestem żednym hiphopem ani pajacem..! a jeśli nie masz pojecia o temacie to sie nie wypowiadaj..! tańcze hip-hop od paru ładnych latek a dokładnie od 3,5 roku i poziom tańca w tym filmie jest porażający..! fakt fabuła może i nie jest najciekawsza ale poziom jaki reprezentują tancerze jest masakryczny i do takiego dąże..! wiec nastepnym razem uważaj co muwisz,..! bo mnie to strasznie uraziło..! gdyż taniec jest moim całym życiem i nie jest tylko tym co robie ale tym kim ja jestem..! wiec wiedz ze czasem niektóre rzeczy warto przemilczeć..! peace

użytkownik usunięty
kamo1

och sory.....stawiasz w jednym szeregu dwunastolatki, ludzi, którzy kochją hip hop i jakiś niedorozwojów...widzisz, to ty myślisz stereotypami-myślisz pewnie sobie, że jak ktoś lubi rap lub tańczy breaka to ma pewnie 12 lat, IQ Forresta Gumpa (ta metafora to tak, żebyś zatrybił o co chodzi, bo pewnie jesteś wielkim kinomanem) i chłonie każde gówno jakie tylko jest powiązane z tą kulturą. Film może nie jest jakąś rewelacją, ale opisując go obrażasz wielu ludzi...w tym mnie! Nie mam 12 lat i nie jestem pajacem, nie muszę się wstydzić swojego wykształcenia i na dodatek kocham rap...i pewnie dlatego nie piszę głupot i nie obrażam ludzi (jeśli poczułeś się urażony, to sory, jesteś wyjątkiem od reguły). Pozdrawiam...film spodoba się tym, którzy są związani z tym co w nim jest pokazane...albo chodziaż tym, którzy potrafią docenić pasję innych i nie pomyślą o nich jak o pajacach...

kamo1

Skżd sie koleś urwałeś... Z resztą patrząc na twoją wypowiedż odnosze wrażenie iż jesteś analfabetą. Więc nie ma sensu dalej komentować twoją niebanalną wypowiedż. Co do tego wieku to nie sądż wszystkich ludzi swoją miarą... Tyle ode mnie.
Peace bra