PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=245876}

Robak

Bug
2006
5,4 2,6 tys. ocen
5,4 10 1 2595
7,4 5 krytyków
Robak
powrót do forum filmu Robak

ale jeszcze nie oglądałem, dzisiaj oglądam i odpowiednio zrecenzuję ;)

Wlodis

No co ty powiesz! Strasznie ciekawą opinię w dyskusji o filmie wyraziłeś. Na przyszłość jak nie masz nic do powiedzenia to się nie odzywaj proszę.

dowiew

Zapomniałem odpowiedzieć! Film jest taki sobie, ale go nie polecam oglądać. Wydaje mi się, że chyba mocno przegięli z niektórymi scenami. Moje zdanie...

Wlodis

Hahahahahah.Takiej konstruktywnej opinii/recenzji dawno nie czytalem...ten pan powienien pracowac jako zawodowy krytyk filmowy.Jest 1:20 w nocy,jestem senny ale ten tekst rozbawil mnie do cna....

redrum_2

Dziękuję bardzo. Właśnie pracuję w gazecie, którą czytasz codziennie i mącę cię moimi recenzjami wg których oceniasz filmy. Zjadłem twój mózg! Muhahaha

ocenił(a) film na 7
Wlodis

Wszystko to zajęło Ci prawie dwa lata, to się nazywa dziennikarstwo!

Aleksia

loooooooool .....

ocenił(a) film na 3
Aleksia

a powiedz mi, co ma piernik do wiatraka?

Aleksia

Staram się jak mogę, napiszę recenzję w 2012 roku, tak myślę, że w grudniu. Ludzie, trzymajcie mnie za słowo!

Wlodis

włodis nie poddaj się, każdy ma prawo zabrać głos na każdy temat, żyjemy w wolnym kraju bez cenzury! jeszcze rozumiem jak ktoś się czepia za wulgaryzmy, ale tych docinek nie rozumiem wcale... z was też żadni recenzenci skoro przejawiacie takie pokłady ironii...

fraglespb

Kononowicz na prezydenta

ocenił(a) film na 5
Wlodis

a jednak nie dotrzymałeś słowa-nieładnie