No co ty powiesz! Strasznie ciekawą opinię w dyskusji o filmie wyraziłeś. Na przyszłość jak nie masz nic do powiedzenia to się nie odzywaj proszę.
Zapomniałem odpowiedzieć! Film jest taki sobie, ale go nie polecam oglądać. Wydaje mi się, że chyba mocno przegięli z niektórymi scenami. Moje zdanie...
Hahahahahah.Takiej konstruktywnej opinii/recenzji dawno nie czytalem...ten pan powienien pracowac jako zawodowy krytyk filmowy.Jest 1:20 w nocy,jestem senny ale ten tekst rozbawil mnie do cna....
Dziękuję bardzo. Właśnie pracuję w gazecie, którą czytasz codziennie i mącę cię moimi recenzjami wg których oceniasz filmy. Zjadłem twój mózg! Muhahaha
Staram się jak mogę, napiszę recenzję w 2012 roku, tak myślę, że w grudniu. Ludzie, trzymajcie mnie za słowo!
włodis nie poddaj się, każdy ma prawo zabrać głos na każdy temat, żyjemy w wolnym kraju bez cenzury! jeszcze rozumiem jak ktoś się czepia za wulgaryzmy, ale tych docinek nie rozumiem wcale... z was też żadni recenzenci skoro przejawiacie takie pokłady ironii...